O-STA

Mobitel Ena - najboljši med enostavnimi mobiteli

Ljubljana, 6. september 2010 - Nova Mobitelova akcijska ponudba za starejše predstavlja nov mobilni telefon, ki je še posebej priročen in enostaven za uporabo. Mobitel Ena s preglednim menijem ter velikimi tipkami in številkami je prava rešitev za vse, ki mobilni telefon uporabljajo predvsem za klice. Zaradi dodatnih praktičnih funkcij pa je več kot le mobilnik. Ob vezavi za 12 mesecev je pri Mobitelu na voljo za samo 5 EUR.

Mobitel je v okviru splošne naročniško-prodajne akcije in ponudbe naročniškega paketa Penzion plus predstavil nov mobilni telefon, enostaven za uporabo - Mobitel Ena po nadvse ugodni ceni 5 EUR. Omenjeni mobitel je namenjen predvsem starejšim uporabnikom, ki jim še posebej prav pridejo posebnosti Mobitela Ena, kot so velike tipke, enostavni izbirniki, dobra berljivost in primerna velikost zapisa na zaslonu ter zmogljiva baterija. Omogoča tudi hiter dostop do osnovnih funkcij, kot so govorna telefonija in sporočila SMS. Prijazni in strokovno usposobljeni svetovalci pa so jim v pomoč tudi pri predstavitvi delovanja njihovega novega mobitela.

Mobitel Ena je kot nalašč za starejše uporabnike. Ima pregleden zaslon, velike tipke in preprost meni z osnovnimi funkcijami. Poleg govornih klicev omogoča še komunikacijo prek kratkih sporočil SMS in varno prostoročno telefoniranje prek vgrajenega zvočnika, poleg tega pa je uporaben tudi kot svetilka in budilka. Posebnost Mobitela Ena predstavlja rdeča SOS-tipka na hrbtni strani, s katero lahko uporabniki v nujnih primerih hitro in enostavno pokličejo na določeno številko brez iskanja v imeniku. Kot številko za klic v sili nastavijo mobilno številko po lastni presoji, pri čemer je lahko kontaktna oseba družinski član, sorodnik, prijatelj ali zdravnik, skratka nekdo, na katerega bi se obrnili za pomoč. Kot tak je Mobitel Ena prava izbira za vse, ki želijo izkoristiti prednosti mobilnih storitev brez skrbi, da jim morda ne bi bili kos.

Mobitel Ena je v Mobitelovi ponudbi na voljo za samo 5 EUR ob sklenitvi/podaljšanju naročniškega razmerja Mobitel GSM/UMTS v okviru splošne naročniško-prodajne akcije in ponudbe Penzion plus paketa za 12 mesecev. Penzion plus paket lahko sklenejo starejši od 60 let in upokojenci, za sklenitev naročniškega razmerja pa je potreben osebni dokument in kopija davčne številke; upokojenci, ki še niso dopolnili 60. leta, potrebujejo še kopijo odločbe o upokojitvi ali pokojninski odrezek. Naročnina za paket Penzion plus znaša le 5,99 EUR in ponuja ugodne klice v vsa slovenska omrežja. Poleg tega se lahko naročniki Penzion plus paketa za nasvet in dodatne informacije kadarkoli obrnejo na posvetovalnico Za srce, kjer se lahko tudi brezplačno udeležijo različnih meritev in opravijo telefonski posvet z zdravnikom.

Več informacij o Mobitelovi ponudbi je objavljenih na spletnih straneh www.mobitel.si in tehnik.mobitel.si, v Mobitelovih centrih in v Centru za pomoč naročnikom na brezplačni številki 041 700 700.