O-STA

Podjetje Blackhawk Network je sporočilo, da se ameriški patentni urad strinja s ponovnim pregledom patenta podjetja InComm


Podjetje Blackhawk Network zavrača obtožbe podjetja InComm - izjavlja, da je patent številka '439 neveljaven, neizvršljiv in ga podjetje ne krši.

Pleasanton, Kalifornija (Business Wire) - Podjetje Blackhawk Network, vodilni ponudnik predplačniških in plačilnih kartic za stranke in podjetja, je danes sporočilo, da je InCommov ameriški patent številka 7.578.439 (patent '439) ponovno pod drobnogledom ameriškega patentnega urada (USPTO).

V pritožbi, vloženi na ameriško okrožno sodišče za zahodno okrožje Wisconsina, je podjetje InComm navedlo, da podjetje Blackhawk krši patent '493. Podjetje Blackhawk je zanikalo kršitev in navedlo v svoji obrambi in nasprotnih trditvah, da je patent '439 neveljaven in neizvršljiv. 28. junija 2010 je podjetje Blackhawk tudi zaprosilo USPTO, da ponovno pregleda patent '439, saj zahtevki iz naslova patenta '439 ne bi smeli biti izdani, pojavila pa so se nova tehtna vprašanja, ki vzbujajo dvom, da ti zahtevki izpolnjujejo zakonske pogoje. 26. avgusta 2010 je USPTO ugodila prošnji podjetja Blackhawk za enostranski ponovni pregled patenta '439 z zaključkom, da so se pojavila nova tehtna vprašanja, ki zadevajo izpolnjevanje zakonskih pogojev zahtevkov iz naslova patenta '439. Odločitev USPTO, da odobri pregled, nadalje potrjuje, da USPTO namerava nadaljevati s ponovnimi pregledi s "posebnimi depešami".

Blackhawk je zadovoljen, da se je USPTO strinjal, da njihovi argumenti porajajo tehtna nova vprašanja, ki zadevajo izpolnjevanje zakonskih pogojev zahtevkov, zapisanih v tožbi.

O PODJETJU BLACKHAWK NETWORK

Podjetje Blackhawk Network, podružnica družbe Safeway Inc., je vodilni ponudnik predplačniških in plačilnih kartic za stranke in podjetja. Znamka Gift Card Mall™ ponuja najbolj priljubljeno predplačniško bonitetno kartico in telefonske storitve. Gift Card Mall doseže tedensko 165 milijonov ljudi preko specializiranega omrežja trgovin z živili, supermarketov, drogerij, samopostrežnih in specializiranih trgovin in je na voljo tudi preko internetnih prodajaln, vključno z GiftCardMall.com. Poslovne rešitve podjetja Blackhawk Network vključujejo programe nagrad in vzpodbud, ki ponujajo izbiro in prilagodljivost preko širokega spektra blagovnih znamk kartic, po meri zasnovane Visa® predplačniške kartice in možnosti izpolnitve.

S sedežem v mestu Pleasanton v Kaliforniji ima podjetje Blackhawk Network podružnice še v Združenih Državah Amerike, Avstraliji, Kanadi, Franciji, Mehiki, Veliki Britaniji in na Japonskem. Za več informacij o podjetju Blackhawk Network obiščite spletno stran www.blackhawknetwork.com in www.giftcardmall.com.

Spremljajte tudi naš Twitter profil: http://twitter.com/GCMall in Facebook profil: http://www.facebook.com/giftcardmall.


Kontakt
MWW Group
Meghan Fintland, 415-262-5951 (pisarna)
415-202-4339 (mobilni telefon)
mfintland@mww.com