O-STA

Opomnik: Konferenca z naslovom "Preko dunajske pobude: naproti novemu bančnemu modelu v novem modelu rasti za CESEE" bo potekala 17. septembra 2010

Dunaj, 9. september 2010 /PRNewswire/

Prenos konference v živo preko domače spletne strani avstrijskega finančnega ministrstva (BMF)

Mednarodna konferenca avstrijskega finančnega ministrstva (BMF) o vlogi bank znotraj ogrodja prihodnjega modela rasti za srednjo, vzhodno in jugovzhodno Evropo bo potekala 17. septembra v "Aula der Wissenschaften" na Dunaju.

Na dveh jutranjih razpravah in popoldanski okrogli mizi se bo ustvarjala zavest o spremembah, ki so potrebne v finančnem sektorju, predvsem, vendar ne izključno, v srednjeevropskih in vzhodnoevropskih državah. Strokovnjaki s področja politike in ekonomije bodo razpravljali o rešitvah za skupno mednarodno finančno politiko.

Ponovno vabimo predstavnike medijev k udeležbi na konferenci in prosimo, da se prijavijo na spletni strani: bmf-presse@bmf.gv.at. Možno bo snemanje in fotografiranje dogodka.

Za vse tiste, ki se konference ne bodo mogli osebno udeležiti, bo avstrijsko finančno ministrstvo omogočilo prenos v živo na portalu: http://www.bmf.gv.at oziroma na spletni strani: http://bmf-webtv.ots.at/live/20100917/cesee-conference. Tako lahko v živo spremljate potek konference. Kot dodatna možnost pa bo omogočen tudi prenos datotek s tematskimi video posnetki glavnih izjav in rezultatov konference.

Program prireditve si lahko ogledate na spletni strani: http://www.bmf.gv.at/Conference_170910


Datum: 17. 9. 2010, 10:00 - 17:00
Kraj: Aula der Wissenschaften
Wollzeile 27a, A-1010 Dunaj

Za vprašanja in prijavo se obrnite na:

Oddelek za stike z javnostjo in komunikacije
Telefon: +43(1)514-33-501-030
Elektronski naslov: bmf-presse@bmf.gv.at

Zvezno ministrstvo za finance
Hintere Zollamtsstrasse 2b
A-1030 Dunaj