O-STA

Še nekaj prostih mest za vpis v magistrske študijske programe managementa, prijave do 5. 10. 2010

Koper, 17. septembra 2010 - Kandidate za vpis v podiplomske študijske programe Fakultete za management v Kopru, Celju in Škofji Loki, obveščamo, da se je 13. 9. 2010 iztekel prvi prijavni rok. Za vse tiste, ki pa še razmišljajo o vpisu, pa vabimo k prijavi v drugem prijavnem roku, in sicer do 5. 10. 2010.

Magistrski študijski programi Fakultete za management Koper Univerze na Primorskem so namenjeni vsem tistim, ki bi želeli pridobiti poglobljena strokovna znanja z interdisciplinarnega področja managementa ter ekonomije in financ, in se tako še dodatno izpopolnjevati na specifičnih področjih, ki bi lahko bila koristna pri njihovem obstoječem delu in tudi v prihodnje na potencialnem področju delovanja.

V času od 20. 9. do 5. 10. 2010 bo tako možna še druga prijava za vpis v magistrska študijska programa druge stopnje:

- Management (Koper, Celje in Škofja Loka) in

- Ekonomija in finance (Koper in Škofja Loka).

Na voljo je še nekaj prostih vpisnih mest. Druga prijava bo odprta v ponedeljek, 20. 9. 2010 na spletni strani UP FM, takrat bodo objavljeni tudi podrobnejši podatki o številu prostih mest. Rok za oddajo prijave je 5. 10. 2010.

**********

Študij na magistrskih programih druge stopnje traja dve leti in obsega 120 kreditnih točk. Možen je vpis na redni študij in izredni študij. Redni študij je za študente brezplačen (šolnino krije država), vpišejo pa se lahko vsi (tudi zaposleni), ki še niso pridobili univerzitetne ravni izobrazbe (po programih, sprejetih pred 11. 6. 2004) oziroma 7. ravni izobrazbe. Vsi tisti, ki pa že imajo navedeno raven izobrazbe z ustreznega področja, pa se lahko vpišejo neposredno v 2. letnik izrednega študija. Predavanja se izvajajo popoldan, s pričetkom ob 16.30.

***********

Podrobnejše informacije o podiplomskih študijskih programih pa so vam dostopne na spletni strani, razpisu za vpis in v publikaciji Magistrski študijski programi UP FM.

Fakulteta za management Koper

Dejan Šraml, odnosi z javnostmi, dejan.sraml@fm-kp.si