O-STA

VABILO na slovesno postavitev smreke na vrhu najvišje stavbe v Sloveniji, ki bo v petek, 24. septembra 2010, ob 14. uri

Spoštovane gospe in gospodje,

Kristalna palača je dosegla višino 89 metrov in tako postala najvišja stavba v Sloveniji. Vljudno Vas vabiva na slovesno obeležitev tega izjemnega dogodka.

Kristalno palačo gradimo, da bi poslovnim ljudem in njihovim podjetjem nudila največ in najboljše, kar lahko sodoben poslovni človek pričakuje: vrhunsko in elegantno arhitekturo, ki izpolnjuje najvišje ekološke standarde; veliko bivanjsko udobje, prostor v katerem bodo ljudje ustvarjalni, v katerem se bodo počutili prijetno, varno in sproščeno. Kristalna palača bo razpolagala z vso najsodobnejšo informacijsko in komunikacijsko tehnologijo. Palača je zasnovana energetsko učinkovito in ima celo svojo sončno elektrarno.

Sodoben nebotičnik bo na 46.000 kv. metrih postal poslovno središče, nakupovalna galerija z zeleno teraso, v njem bodo tudi kongresni in center dobrega počutja ter izbrana kulinarika.

Simbolično obeležitev tega slovesnega dogodka bodo na tradicionalen način izvedli: župan Mestne občine Ljubljana, gospod Zoran Janković, predsednik Uprave BTC d.d., gospod Jože Mermal, direktor GPG d.d., gospod Boris Dolamič ter direktorja Skai centra d.o.o., gospoda Marko Žehelj in Patrik Ceglar.

Dogodek bodo s svojo prisotnostjo obogatili tudi najbolj odgovorni in ustvarjalni: urbanisti, projektanti, poslovni partnerji, izvajalci in delavci, ki nebotičnik neposredno gradijo.

Slovesni dogodek bomo počastili z umetniškim programom in z atraktivnim dogodkom, ki bo na poseben način potrdil izjemno višino stavbe.

V imenu investitorja V imenu izvajalca

Jože Mermal Boris Dolamič Predsednik Uprave BTC d.d. Direktor GPG d.d.