O-STA

Znižajmo holesterol

Osebe s povišanim holesterolom so bolj izpostavljene tveganju za pojav koronarnih bolezni srca in ožilja. Povišan holesterol tudi postaja vse resnejša težava v našem hitrem življenjskem ritmu, saj so raziskave pokazale, da se skoraj ¾ odraslih Slovencev (starih od 35 - 70 let) sooča s to boleznijo.

Zato je podjetje Danone ob pomoči Društva za zdravje srca in ožilja ustvarilo spletni portal Znižajmo holesterol, kjer se uporabniki lahko poučijo o problematiki povišane ravni holesterola in se seznanijo z nasveti za njegovo uravnavanje.

Na forumu portala Znižajmo holesterol se je odslej možno posvetovati tudi s strokovnjakom, primarijem dr. Boris Cibicem, ki bo svojimi dolgoletnimi izkušnjami na področju kardiologije uporabnikom na forumu pomagal s strokovnimi nasveti, odgovarjal na njihova vprašanje, pomisleke in težave.

Prav tako je podjetje Danone za vse, ki pričenjajo aktiven boj s povišano ravnjo holesterola, pripravilo poseben Danacolov začetni paket. Ta vključuje izobraževalne vsebine in kupon za 50-% popust pri nakupu katerega koli okusa izdelka Danacol v trgovinah Spar in Interspar.