O-STA

NLB: Posebna ponudba kreditov za odpravo posledic nedavnih poplav in plazov

NLB se je odzvala na potrebe strank, ki jih je prizadela nedavna vodna ujma in pripravila posebno ponudbo osebnih in stanovanjskih kreditov za odpravo posledic poplav in plazov. Posebna ponudba z ugodnejšo obrestno mero in za polovico nižjimi stroški odobritve kredita bo v vseh poslovalnicah NLB na voljo že od 1. oktobra dalje.

Vse stranke NLB, ki so v nedavnih poplavah utrpele škodo, lahko najamejo NLB Osebni kredit za odpravo posledic poplav in plazov z možno dobo odplačevanje od enega do petih let, znesek kredita pa lahko znaša do 10.000 evrov. "Obrestna mera je zelo ugodna, nižja tako od tiste v redni kot tudi akcijski ponudbi, stroški odobritve pa so za polovico nižji," je povedala Lotti Natalija Zupančič, direktorica poslovne mreže NLB.

Za večje posege odpravljanja škode na stanovanjskih objektih, ki so praviloma povezani tudi z večjimi stroški, bo na voljo NLB Stanovanjski kredit za odpravo posledic poplav in plazov. Odplačilna doba je daljša - do 10 let, tudi zaprošeni zneski kredita se lahko gibajo tja do 25.000 evrov. Tudi za te kredite je obrestna mera zelo ugodna, polovico nižji so stroški odobritve, možen je tudi 12 mesečni moratorij na odplačilo glavnice ali na odplačilo glavnice in obresti.

Ponudba bo na voljo tudi vsem zainteresiranim, ki še niso stranke NLB, pa bi želeli v njej odpreti račun. Več informacij je vsem zainteresiranim na voljo v NLB Kontaktnem centru na telefonski številki 080 15 85, na spletni strani banke http://www.nlb.si/krediti in seveda v vseh NLB Poslovalnicah.

Hkrati želimo vse, ki bi prizadetim v neurjih radi pomagali prek vseslovenskih akcij Rdečega križa Slovenije in Slovenske Karitas, spomniti, da so tovrstna nakazila oproščena plačila provizije - in to ne glede na izbrani način nakazila (prek bančnega okenca, NLB Klika, NLB Proklika ali NLB Teledoma). V vseh poslovalnicah pa so v ta namen na voljo tudi posebni nabiralniki za prostovoljne prispevke.


Odnosi z javnostmi NLB