O-STA

Na SiOL TV odslej tudi Pink programski dodatek

Ljubljana, 29. september 2010 - Telekom Slovenije z današnjim dnem uvaja nekaj opaznih sprememb v programski shemi SiOL TV.

Program Pink.Si, ki bo z rednim oddajanjem pričel jutri, bo odslej viden tudi uporabnikom v osnovni programski shemi ter bo obenem prestavljen na programsko mesto 8, kamor je bil odslej umeščen Universal Channel. Ta bo prestavljen na programsko mesto 16, Info TV pa na programsko mesto 92.

V programski paket Standard bo danes umeščen tudi nov program Pink Music.

Uporabnikom SiOL BOX se bo programska shema avtomatsko osvežila danes ponoči. Kdor želi spremembe videti takoj, mora preklopiti na kanal 0  nastavitve  Informacije in diagnostika  ter stisniti tipko za celozaslonski način. Uporabniki TV komunikatorja Sagem morajo napravo dati v stanje pripravljenosti in ga ponovno vklopiti.

Uveden je tudi nov programski dodatek PINK. Ta prinaša štiri TV programe, in sicer Pink Plus, Pink Film, Pink Extra in Pink Folk.

Cena programskega dodatka je 6 €, naročijo pa ga lahko vsi uporabniki SiOL TV, ne glede na naročen programski paket.

Brezplačna PINK pokušina za vse uporabnike SiOL TV!

Do 31. oktobra bodo lahko vse štiri programe v programskem paketu PINK vsi uporabniki SiOL TV spremljali brezplačno.

S 1. novembrom bodo lahko tisti uporabniki, ki bi programski dodatek PINK želeli spremljati še naprej, preko servisnih straneh ali na brezplačni telefonski številki 080 8000 opravili naročilo.

Več informacij: Darinka Pavlič Kamien, vodja Službe za odnose z javnostmi, pr@telekom.si