O-STA

Do koncerta Goldfrapp je le še dober teden, da pa bodo dnevi do naslednjega petka minili čim hitreje, se danes pričenja predkoncertno dogajanje!

Ljubljana, 30. september 2010 - Naslednji konec tedna, natančneje 8. oktobra ob 21. uri, bo Kino Šiška s svojimi plesnimi ritmi razgrela britanska skupina Goldfrapp. Za tiste neučakane, ki dneve do koncerta že skrbno odštevajo, je Itak pripravil dve predkoncertni zabavi, ki bosta poskrbeli za dober trening pred velikim finalom. Prva je na sporedu že danes, 30. septembra, ob 21. uri v Orto baru. Znana sta tudi zmagovalca natečaja za najboljši tematski Itak žur, ki sta bila izbrana na spletnem naslovu www.itak.si in bosta organizirala super zabavo za svoje prijatelje, zmagovalca pa je Itak nagradil z Nokio 5230 in opremil z vso potrebno opremo za žur.

Itak vsem fanom skupine Goldfrapp, glede na razprodan prvi koncert skupine Florence & The Machine v Kinu Šiška, svetuje, da si vstopnice za veliki finale priskrbijo čim prej. Itakovci si lahko svojo priskrbijo po džafest ceni 25 evrov, tako da na 1919 pošljejo SMS z vsebino ITAK ID in prejeto Itak ID-kodo vpišejo v posebno okence ob nakupu vstopnice na http://www.eventim.si. Cena redne vstopnice znaša 39 evrov.

30. 9. in 7. 10. na sporedu Itak predkoncertni zabavi

Itak tematska žura tokrat v Ilirski Bistrici in Rogaški Slatini

  • Med vsemi, ki so poslali svojo prijavo v okviru natečaja Itak Party, sta bila izbrana dva zmagovalca, ki bosta z Itakovo pomočjo organizirala super žur za svoje prijatelje. V petek bo Andreja iz Ilirske Bistrice organizirala party, na katerem bo glavna zapoved rdeča barva. Dan kasneje pa bo Aleš v Rogaški Slatini organiziral žur za uvod v začetek šolskega leta.

Za zveste uporabnike spletnega mesta do brezplačnih vstopnic za koncert Goldfrapp z Itak Flikami

Najbolj zvesti in zagreti uporabniki spletnega mesta www.itak.si imajo še zadnjo priložnost za osvojitev brezplačnih vstopnic. Na spletnem mestu je še vedno na voljo Itak tapetar, kjer lahko vsi sodelujoči zbirajo Itak Flike. 50 avtorjev najbolje ocenjenih tapet bo tako kot v prvem krogu prejelo po 100 Flik, ki jih lahko takoj zamenjajo za koncertno vstopnico. Več o aktualnem dogajanju najdete na www.itak.si.

Rok za oddajo prošenj za novinarske akreditacije za koncert Goldfrappa je jutri, 1. oktobra. Vse prošnje za novinarske akreditacije in novinarska vprašanja naslovite na pr@mobitel.si.

Dodatne informacije: Služba za odnose z javnostmi, Mobitel, d. d., Vilharjeva 23, 1537 Ljubljana, tel. 01/47 283 00, e-pošta: pr@mobitel.si.