O-STA

Veliki koncert Davorja Radolfija in Ritmo Loco na jesenskem Festivalu nakupov in zabave

Letošnji jesenski Festival nakupov in zabave bo v BTC CITY Ljubljana potekal v soboto in nedeljo, 16. in 17. oktobra. Tudi ob tokratnem festivalu bodo organizatorji obiskovalce razveselili s posebnimi festivalskimi popusti in ugodnostmi, poleg tega pa pripravljajo tudi bogat spremljevalni program, ki bo v znamenju glasbe, mode in plesa. Program bo potekal na več lokacijah, in sicer na osrednjem prizorišču na trgu med dvorano A in Tržnico BTC, na Trgu mladih in v spodnji etaži dvorane Emporium. BTC CITY Ljubljana v letošnjem letu obeležuje tudi 20. obletnico od odprtja prve trgovine na tem območju.

Na osrednjem prizorišču, to je na trgu med dvorano A in Tržnico BTC, organizatorji pripravljajo različne nagradne igre, kolo sreče, predstavili se bosta plesni šoli Kazina in PlesPlus, potekala bo modna revija s predstavitvijo jesensko-zimskih modnih trendov. Za najmlajše bo poskrbljeno na Štorkovem igrišču Baby Center, kjer zabave ne bo manjkalo. V soboto, 16. oktobra, bodo za glasbo poskrbeli Victorji in Carice, bo ob 20. uri pa bo sledil še veliki koncert Davorja Radolfija in Ritmo Loco. V nedeljo, 17. oktobra, bodo za prijetno vzdušje skrbeli narodnozabavni ansambli Orkester harmonikarjev Pustotnik, Ansambel Roka Žlindre in Duo Harmonik, modno revijo bo pospremil Trkaj, ob 17. uri. pa bo za slavnostni zaključek poskrbel talent Boštjan Bračič.

Trg mladih bo v znamenju sodobne športne zabave ter WII turnirja, ki bo potekal vsako polno uro od 12. do 16. ure ter tekmovanja v Arkadnem plesu. Obiskovalci se bodo lahko okrepčali na stojnicah s palačinkami, vročim pečenim kostanjem in kuhanim vinom, turistični agenciji Svet križarjenj in Palma pa bosta predstavili svojo aktualno ponudbo počitnic in potovanj.

Spodnja etaža dvorane Emporium bo namenjena najmlajšim. V soboto in v nedeljo bo med 11. in 13. uro potekal otroški Živ žav z glasbenim in zabavnim programom, ki ga bo vodil Ribič Pepe, skupaj z maskotama Beti in Cej. Oba dneva pa bo odprta tudi igralnica Beti in Cej.

Prve trgovine na območju današnjega BTC CITY Ljubljana so zaživele v letu 1990, in sicer v kleti današnje Dvorane A, v kleti dvorane D in E ter v halah 4 in 8. Danes lahko obiskovalci v okviru BTC CITY na enem mestu nakupujejo v več kot 450 trgovinah, katerih ponudba sega od prehrambenih izdelkov, kozmetike, oblačil do opreme interierja. BTC CITY Ljubljana je največje evropsko poslovno, nakupovalno, rekreativno-zabaviščno in kulturno središče, ki ga letno obišče 21 milijonov ljudi iz Slovenije in tujine.

Dodatne informacije:

BTC d.d., Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi; tel.: 01 585 13 15, e-pošta: maja.oven@btc.si