O-STA

150 klasičnih ameriških znamk na voljo v okviru edinstvene avkcije podjetja Racebrook, ki vključuje vodilne blagovne in tržne znamke

Racebrook, newyorško podjetje, ki se ukvarja z zasebnim kapitalom in avkcijami, z veseljem napoveduje avkcijo izjemnega portfelja 150 ameriških blagovnih in tržnih znamk, ki se ponašajo z edinstveno znamkovno dediščino, priznavanjem med potrošniki in zgodovinsko pomembnostjo. Avkcija bo potekala v živo v New Yorku 8. decembra od 10.00 naprej s spletnim prenosom iz znamenitega hotela Waldorf Astoria na Manhattnu. Trideset odstotkov znamk bo prodanih brez pridržane cene.

"V zadnjih letih smo širom po svetu priča vse večjemu zanimanju za blagovne znamke, ki sprožajo nostalgijo, kar pomeni, da pričujoča avkcija predstavlja redko priložnost za vlagatelje in napredna podjetja, ki si želijo unovčiti avtentičnost, ki jo zagotavljajo na globalnem trgu," je povedal izvršni direktor podjetja Racebrook John Cuticelli. "Znamke, ki so na voljo, imajo visoko znamkovno vrednost."

Avkcija pokriva 13 poslovnih kategorij - osebna nega, hrana in pijače, podjetništvo, oblačila, dom, blago za široko porabo, tehnologija, finančne inštitucije, igrače, potovanje, revije, okoljevarstvo in šport - in tako nudi široko paleto priložnosti v raznih sektorjih. Med znamkami, ki so na voljo, so tudi ikone, kot so American Brands, Inc., Handi-Wrap, Meister Brau, Shearson, Victrola, Lucky Whip, Phar-Mor, Braniff International, Bowery Savings Bank, Snow Crop, Allied Signal in mnogi drugi.

"Priznana znamka lahko stane več milijonov dolarjev, pričujoča avkcija pa kupcem daje možnost nakupa za majhen delček prave vrednosti in oživitve za tržne namene. Vsaka od teh znamk bi lahko bila temelj 100 milijonov vrednega posla. Te znamke so že bile in bodo spet postale globalno priznane med potrošniki," je dodal Cuticelli.

Racebrook, ki ima bogate izkušnje in znatne kapacitete na področju avkcij, je lastnik Sheldon Good & Company, največjega ameriškega podjetja za nepremičninske avkcije, in bo avkcijo izvedlo v imenu izkušene skupine za upravljanje in licenciranje blagovnih znamk, ki je to zbirko brez primere zbirala več let.

Avkcija bo potekala v sredo, 8. decembra, v hotelu Waldorf Astoria ali preko spletnega zbiranja ponudb. Prijave se bodo sprejemale po 9.00, avkcija pa se bo začela ob 10.00. Pripravljen je informacijski paket za ponudnike, ki ga je potrebno kupiti za udeležbo v avkciji. Paket vsebuje informacije o posameznih znamkah, kot so osnovne statistike, statusna stran, ime domene, zgodovina tržne uporabe, ter datoteko ameriškega urada za patente, informacije o avkciji in pogojih uporabe. Več informacij o avkciji je na voljo na naslovu www.trademarkauctioninfo.com ali na številki 800 374 4881.

O podjetju Racebrook

Racebrook Capital je zasebno investicijsko podjetje, ustanovljeno leta 2004 da bi izkoristilo vedno večje možnosti in opuščanje posrednikov na nepremičninskih in kapitalskih trgih. Racebrook Capital je bilo prvotno portfeljsko podjetje v okviru Warburg Pincus, ki je eno najstarejših podjetij zasebnega kapitala na svetu.

Kontakti

M18 Co.
Michael Tavani, + 1 212-604-0318
F + 1 212-366-5715
M + 1 917-621-6826
Michael@M18Co.com