O-STA

Mobitel na trg uvaja mobilnike z Windows Phone 7

Ljubljana, 16. november 2010 - Mobitel na slovenskem trgu predstavlja prvi pametni mobilnik z novim operacijskim sistemom Windows Phone 7. Zmogljiv mobitel Samsung Omnia 7 je prvi v vrsti mobilnikov s tem operacijskim sistemom, ki bodo na voljo pri vodilnem slovenskem mobilnem operaterju.

Mobitel na slovenskem trgu predstavlja prvi pametni mobilnik z operacijskim sistemom Windows Phone 7. Zmogljiv mobitel Samsung Omnia 7 bo prvi v seriji mobilnikov pri Mobitelu s tem operacijskim sistemom. Samsung Omnia 7 se ponaša z vrhunsko tehnološko zasnovo, ki je primerljiva z najbolj zmogljivimi mobiteli na trgu. Poganja ga procesor z delovnim taktom 1 GHz, podpira megabitni Mobitelov mobilni internet s hitrostmi HSPA. Na dotik občutljiv zaslon Super AMOLED ima ločljivost 800 x 480 pik in omogoča ogled fotografij in videa izjemne kakovosti, zelo priročen je tudi prikaz spletnih strani. Vgrajena digitalna kamera zajema fotografije, ločljivosti 5 megapik, ter HD-video v ločljivosti 720 pik.

Pri Mobitelu so se že pred časom odločili, da bodo v ponudbi skušali zagotoviti odlično izbiro mobilnikov, ki omogočajo dostop do priljubljenih spletnih socialnih omrežij in storitev ter elektronsko sporočanje. Samsung Omnia 7 je del družine naprednih mobitelov, ki omogočajo tudi dostop do Facebooka, brezplačnega brskanja po mobilnem Planetu, potisne elektronske pošte itd.

Samsung Omnia 7 bo na voljo v Mobitelovi prodajni mreži, ob sklenitvi/podaljšanju naročniškega razmerja za 24 mesecev. Izhodiščna cena Samsung Omnia 7 znaša 329 EUR.

Več informacij o Mobitelovi ponudbi je objavljenih na spletnih straneh www.mobitel.si in tehnik.mobitel.si, v Mobitelovih centrih ter v Centru za pomoč naročnikom na brezplačni številki 041 700 700.

Dodatne informacije: Služba za odnose z javnostmi, Mobitel, d. d., Vilharjeva 23, 1537 Ljubljana, tel. 01/47 283 00, e-pošta: pr@mobitel.si.