O-STA

miniMAX navdušil E-Srbijo

Gospodarstveniki v Novem Sadu spoznali SAOP-jeve dobre prakse e-poslovanja za majhna podjetja.

NOVI SAD, ŠEMPETER PRI GORICI, 23. februar 2011 - Podjetje SAOP je na konferenci E-Srbija, ki jo je organizirala agencija za strateški razvoj Epicentar, predstavilo spletni poslovni program za majhna podjetja miniMAX, ki omogoča izvedbo naprednih storitev e-računovodstva. E-Srbija, ki jo je obiskalo prek 70 predstavnikov podjetij, je sledila smernicam uvajanja e-poslovanja v Srbiji. 17 ponudnikov sodobnih poslovnih rešitev jim je ponudilo vrsto dobrih praks za lažje in uspešnejše poslovanje s pomočjo interneta in informacijske podpore, s katerimi lahko okrepijo konkurenčnost, povečajo prodajo in znižajo stroške.

"Udeležba na konferenci E-Srbija je za nas pomenila predvsem prvi korak pri začetku prodaje naših rešitev, kot prvi stik s širšo javnostjo ter gospodarstveniki na novem tržišču, obenem pa smo dobili tudi možnost primerjave s konkurenco. SAOP-jeve rešitve so se potrdile kot izredno napredne in konkurenčne, kar je zagotovo dobra vzpodbuda pred težko pričakovanim pričetkom prodaje miniMAX-a v Srbiji," je povedal Marko Češnovar, vodja prodaje miniMAX v SAOP.

Spletni poslovni program miniMAX je kot vodilna regijska rešitev za e-računovodstvo požel širše zanimanje udeležencev. SAOP-jevi strokovnjaki so na konferenci predstavili delovanje miniMAX-a, ki ga v Srbiji testno uporablja že 10 večjih računovodskih servisov. Na predavanju z naslovom "e-knjigovodstvo" pa so osvetlili poslovne izboljšave, ki jih prinaša e-poslovanje z miniMAX-om, ter njihovo dodano vrednost.

"SAOP ima v Srbiji svojo poslovalnico, postavljamo pa tudi osnovno partnersko mrežo, s katerima bomo svojim kupcem, na podlagi bogatih izkušenj zagotavljali svetovanje in podporo pri prehodu na elektronsko poslovanje na najvišjem nivoju," je še dodal Marko Češnovar.

Podjetje v Srbiji zaključuje s pripravami na uradni začetek prodaje spletnega poslovnega programa miniMAX, ki naj bi po napovedih stekla v začetku letošnjega 2. četrtletja.

-Konec sporočila-

Dodatne informacije


Logotipi SAOP, fotografije, vsebinski članki... http://www.saop.si/site/o_podjetju_za_novinarje/413/za_novinarje.aspx

Peter Krkoč, Vodja marketinga in odnosov z javnostjo

SAOP d.o.o.
Cesta Goriške fronte 46
5290 Šempeter pri Gorici

M: 031 604 851
E: peter.krkoc@saop.si
F: 05 / 393 81 36
S: http://www.saop.si