O-STA

Vabilo na podelitev nagrade za najboljše diplomsko delo s področja mladine in okroglo mizo na temo povečevanja brezposelnosti med diplomanti

KAM PO DIPLOMI?

Pozdravljeni!

Želeli smo vas le spomniti na dogodek, ki ga Mladinski svet Slovenije organizira v sodelovanju z Mestno občino Ljubljana in Mladinskim svetom Ljubljana. Danes, 17. marca bomo svečano podelili MSS-jeve nagrade za diplomsko delo s področja mladih, kjer bodo izpostavljena in predstavljena najzanimivejša spoznanja iz prijavljenih diplomskih del ter podeljena nagrada zmagovalni nalogi.

Letos, ko nagrado podeljujemo že drugič, smo dogodek nadgradili z okroglo mizo, na kateri bodo gostje in udeleženci razpravljali o naraščajočih trendih brezposelnosti med diplomanti. Mnogi namreč izkusijo, da takojšnja zaposlitev ni to, kar jih po diplomi čaka.

Podelitev nagrad pod pokroviteljstvom g. Zorana Jankovića, bo potekala v Rdeči dvorani ljubljanske Mestne hiše (Mestni trg 1), v četrtek 17.3.2011, ob 17.00 uri. Po zaključku podelitve nas skupaj z diplomanti, njihovimi mentorji ter cenjenimi gosti čaka krajša pogostitev. Po okrepčilu pa ob 18. uri v Veliki sejni sobi Mestne hiše nadaljujemo s programom in sicer z okroglo mizo na temo 'Kam po diplomi?'.

Izhodišča, ki bodo podlaga za pogovor v sklopu okrogle mize, so najboljše opisana v programskem dokumentu MSS Zaposlovanje mladih.

Upamo, da se v danes popoldan srečamo. Vljudno vabljeni!

V kolikor potrebujete še več informacij, smo vam na voljo na pr@mss.si ali 041 362 482 (Sara).

Lep mladinski pozdrav!

Mladinski svet Slovenije

***********

Sara Drašković

Odnosi z javnostmi/Public Relations

Mladinski svet Slovenije/Youth Council of Slovenia

Mobile: + 386 (0)41 362 482

@: pr@mss.si

Web: http://www.mss.si

FB: MSS

Twitter: MSS_news