O-STA

bet-at-home.com je postal uradni sponzor svetovnega prvenstva v hokeju na ledu 2011 (IIHF World Championship)

Dogovor zaokrožuje izbor sponzorjev za hokejski dogodek leta

Zug, Švica, 30. marec 2011 - Infront Sports & Media, uradni partner Mednarodne hokejske zveze (IIHF) za oglaševanje se je z bet-at-home.com dogovoril, da postane uradni sponzor svetovnega prvenstva v hokeju na ledu 2011. S to pogodbo se zaključuje uspešno obdobje oglaševanja turnirja v katerem smo pridobili 13 mednarodno priznanih sponzorjev.

Pridružil se je uveljavljen sponzor

bet-at-home.com je eno največjih evropskih internetnih podjetij za igre na srečo in športne stave ter uveljavljen sponzor pri športih kot so nogomet, smučarski skoki, tenis, rokomet in klubski hokej. Sponzorska pogodba za IIHF svetovno prvenstvo 2011 zagotavlja podjetju bet-at-home.com ekskluzivno uporabo njihovih izdelkov in močno prisotnost na vseh 56 tekmah tekmovanja. Pogodba vključuje oglaševanje na plakatih, prisotnost znamke na uradni domači strani tekmovanja in v vseh tiskovinah ter privlačne možnosti za promocijske dogodke med dva tedna trajajočim dogodkom.

Močna prisotnost v medijih je privabila velike znamke

V letu 2011 je prodaja sponzorskih pravic za turnirske dogodke dosegla neverjeten uspeh, saj se z medijsko pokritostjo vsako leto povečuje vrednost platforme. V letu 2010 je skupna gledanost dosegla rekordnih 734,7 milijona televizijskih gledalcev. Nabor partnerjev za svetovno prvenstvo 2011 je sestavljen iz mednarodno priznanih znamk, sodelovanje pri dogodku pa bo z obsežnim izpostavljanjem njihovih znamk ter pozitivno povezavo z največjim dogodkom v mednarodnem hokeju na ledu koristilo vsem podjetjem.

"Svetovno prvenstvo IIHF je odlična platforma za povečevanje našega ugleda in prepoznavnosti na večjih hokejskih trgih, še posebej v državah srednje in vzhodne Evrope," je dejal predsednik bet-at-home.com, Jochen Dickinger. "Ker smo sami del mednarodnega športnega posla, nam je popolnoma jasna vrednost tako obširne športne sponzorke platforme. Sponzorska vključenost v raznovrstne dogodke se nam je v preteklosti zelo izplačala in tako neučakano pričakujemo rezultate našega sodelovanja pri tako svetovnem dogodku kot je svetovno prvenstvo IIHF."

Bruno Marty, Infrontov generalni direktor za zimske športe, pa je dodal: "bet-at-home.com je zaokrožil nabor sponzorjev letošnjega svetovnega prvenstva IIHF, kar kaže na dejstvo, da priljubljenost turnirja kot mednarodne platforme za komunikacijo nenehno raste. Novi partnerji in dolgoročna predanost obstoječih pa je najboljši dokaz, da skupni napori IIHF in Infronta pri oglaševanju tega zelo privlačnega dogodka ostajajo uspešni."

O bet-at-home.com

Podjetje bet-at-home.com AG je član Betclic Everest Group, ki je vodilni evropski ponudnik internetnih iger na srečo in športnih stav. Podjetje, ki ima 2 milijona registriranih uporabnikov iz vseh evropskih držav in posluje na frankfurtski borzi, je eno od najbolj priljubljenih podjetij za stave v celotni Evropi, še posebej pa v vzhodni Evropi in v državah z nemško govorečim prebivalstvom. bet-at-home.com AG ima podružnice v Nemčiji, Avstriji in na Malti ter ponuja športne stave, igre na srečo in poker na www.bet-at-home.com.

O Infront Sports & Media

Podjetje Infront Sports & Media, ki ima sedež v Zugu v Švici, se je v zadnjih letih izrazito povečalo in postalo ena izmed vodilnih svetovnih skupin v športnem oglaševanju. Podjetje, znano po svojih visokih standardih, pokriva vse vidike organizacije za uspešen športni dogodek - prodajo medijskih pravic, sponzorstvo, medijsko izvajanje in organizacijo dogodka. Kot ključno podjetje v zimskih športih, nogometu in ostalih letnih športih, ima Infront dolgoročne dogovore s 120 imetniki pravic ter stotinami sponzorjev in medijskih hiš. Z izkušeno in zavzeto ekipo, ki šteje 500 zaposlenih v 20 pisarnah po 10 državah, družba vsako leto poskrbi za več kot 2300 dni prvovrstnih športnih dogodkov po svetu.

- Konec -

Za nadaljnje informacije se, prosimo, obrnite na:

Jörg Polzer / Nike Möhle

Stiki z javnostmi

Infront Sports & Media AG

Tel. +41-41-723 15 15

Fax +41-41-723 15 16

press@infrontsports.com

www.infrontsports.com

Claus Retschitzegger

Stiki z javnostmi

bet-at-home.com

Tel.+43 732 9015 1024

Fax +43 732 9015 1001

retschitzegger@bet-at-home.com

www.bet-at-home.com