O-STA

Na Stari grad Celje prihaja Oliver Dragojević

Koncert, ki predstavlja enega izmed vrhuncev koncertne ponudbe Poletja v Celju, knežjem mestu 2011

Celje, 14. junij 2011, V torek, 21. junija 2011 ob 20.30 bo v okviru Poletja v Celju, knežjem mestu 2011 na veličastnem odprtem prizorišču Starega gradu Celje nastopil legendarni Oliver Dragojević. Cena vstopnice: 18 EUR v predprodaji in 20 EUR na dan koncerta. Predprodaja in prodaja vstopnic: TIC Celje, Krekov trg 3, prodajna mesta Eventima po Sloveniji in eno uro pred koncertom na Starem gradu Celje. V primeru slabega vremena bo prireditev v Celjskem domu.

Poletje v Celju, knežjem mestu 2011 je omogočila Mestna občina Celje. Medijska pokrovitelja: Radio Fantasy (ekskluzivni radijski pokrovitelj projekta) in Novi Tednik & Radio Celje (ekskluzivni pokrovitelj projekta v tiskanem mediju). Več o dogajanju na www.celeia.info ter v brezplačnih programskih knjižicah, ki so na voljo v TIC Celje in TIC Stari grad Celje.

Vaše cenjene akreditacije sprejemamo do ponedeljka, 20. 6. 2011 na e-naslov: novice.zavodceleia@celje.si.

Oliver Dragojević, legendarni hrvaški glasbenik, se bo občinstvu tokrat prvič predstavil na veličastnem odprtem prizorišču Starega gradu Celje. Glasbeni večer bo tako prinesel bogat repertoar največjih uspešnic tako preteklih let ( Nadalina, Skalinada, Galeb i ja ... ) kot tudi tistih, ki so nastale nekaj let nazaj (Cesarica ...).

Prilagamo tudi fotomaterial

Na fotografiji: Oliver Dragojević (iz arhiva glasbenika)

Več info: Jerneja Kolar, Referentka za stike z javnostmi in promocijo, tel.: 03 42 87 941, mobi: 051 681 997, e-pošta:novice.zavodceleia@celje.si