O-STA

Na Starem gradu Celje v prihodnjem tednu koncert Anje Bukovec in skupine Terrafolk

Koncert za ljubitelje drugačnih, inovativnih glasbenih doživetij

Celje, 30. junij 2011, Zavod Celeia Celje vabi v četrtek, 7. julija 2011 ob 20.30 na koncert Anje Bukovec in skupine Terrafolk, ki bodo koncertirali na Starem gradu Celje v sklopu Poletja v Celju, knežjem mestu 2011. Cena vstopnice v predprodaji: 12 EUR in na dan koncerta 15 EUR. Predprodaja in prodaja vstopnic: TIC Celje, Krekov trg 3, prodajna mesta Eventima po Sloveniji ter eno uro pred koncertom na Starem gradu Celje.

Poletje v Celju, knežjem mestu 2011 je omogočila Mestna občina Celje. Medijska pokrovitelja: Radio Fantasy (ekskluzivni radijski pokrovitelj projekta) in Novi Tednik & Radio Celje (ekskluzivni pokrovitelj projekta v tiskanem mediju). Več o dogajanju na www.celeia.info ter v brezplačnih programskih knjižicah, ki so na voljo v TIC Celje in TIC Stari grad Celje.

Vaše cenjene akreditacije sprejemamo na naslov: tic@celje.si do vključno srede, 6. julija 2011. Akreditacije dvignete eno uro pred prireditvijo na Starem gradu Celje ali v primeru slabega vremena v Celjskem domu.

Anja Bukovec je vrhunska glasbenica in priljubljena medijska osebnost. Ob tehnični dovršenosti izstopa zaradi prepoznavnega sloga, edinstvene interpretacije in komunikacije z občinstvom. Je prepoznavna in cenjena oseba, ki je lik kulturne ambasadorke pilila na šolanju v Ljubljani, Pragi, Kölnu in na Dunaju. Nastopa kot solistka, osvaja mednarodne nagrade in navdušuje občinstvo po vsem svetu. Skupino Terrafolk so leta 1999 ustanovili Daniel Černe - Mystica, Bojan Cvetrežnik in Boštjan Gombač. Z unikatnim pristopom do podajanja glasbe, vrhunskim odrskim nastopom, komunikacijo z občinstvom in edinstvenim prepletom raznih glasbenih žanrov od enta, folka, glasb sveta, popa, klasike in rocka, je skupina ustvarila enkratno pojavno vsebino, ki je prepričala tudi zahtevne glasbene kritike in žirije mednarodnih glasbenih nagrad: Best Act of the Folkwoods festival 2005, BBC Radio World Music Audience Award 2003, Spirit of the Fringe 2002, Boomerang (najboljši band) 2002, Tap Water Awards 2004, The Sun Fallon Award 2001,2002,2003 ipd.

Prilagamo tudi fotomaterial

Na fotografiji: Anja Bukovec in skupina Terrafolk (iz fotoarhiva umetnikov)

Več info: Snežana Gabrovec, Referentka za prireditve, tel.: 03 42 87 932, mobi: 051 681 990, e-pošta: snezana.gabrovec@celje.si