O-STA

Poletje prinaša fotografsko delavnico Celje FOKUS

Celje FOKUS fotografskim sladokuscem ponuja možnost kreativnega ustvarjanja na področju vizualne kulture. Fotografska delavnica je namenjena tako tistim, ki šele vstopajo v svet fotografije, kot ustvarjalcem z bogato bero izkušenj. Vodijo jo namreč ugledni mentorji, ki udeležence animirajo, jim predstavijo fotografske tehnike in pristope, jih popeljejo po terenu in kar je najpomembneje - jim individualno namenijo svoj čas.
S takšnim delom lahko udeleženci pet dni svobodno ustvarjajo fotografske zgodbe. Delavnica bolj kot tehnično znanje v ospredje postavi pristop in odnos do fotografije same.

Novost: udeleženci bodo lahko ustvarjali s "camero obscuro", ki bo prava fotografska atrakcija in ponuja zanimivo igro svetlobe.

Mentorji: Simon Chang, Emina Djukić, Gašper Domjan, Nik Jarh, Peter Koštrun, Katarina Sadovski in Antonio Živkovič.

PROMOCIJSKI VIDEO DELAVNICE: http://www.youtube.com/watch?v=L25Zbdb3qTM&hd=1



Prijave in informacije:
Več informacij o letošnjih cenah je navoljo v rubriki Cena delavnice, kjer so na voljo tudi infomracije in cene o ugodnih paketih, ki vključujejo udeležbo na delavnici in nočitev v mladinskem hotelu MCC hostel. Prijavo na delavnico pa izvedete preko spletne prijave v rubriki Prijavnica.

Organizator: Zavod FOKUS
Soorganizator: Klub študentov občine Celje

Partnerja:
Muzej novejše zgodovine Celje in Celjski mladinski center

POVEZAVE:

Spletna stran: www.celjefokus.si

Facebook: www.facebook.com/CeljeFokus

Youtube: www.youtube.com/user/CeljeFokus