O-STA

ISL Online nagrajen s priznanjem poslovne odličnosti britanske organizacije Intellect

21. september, 2011.

Britanska podružnica podjetja XLAB, podjetje ISL Online UK je prejelo nagrado poslovne odličnosti Business Professional Certificate, ki ga podeljuje britanska organizacija Intellect in velja za priznano oznako kakovosti in strokovnosti. ISL Online s sedežem v Veliki Britaniji je globalni ponudnik programske opreme za nadzor oddaljenega namizja in videokonference preko spleta.

Certifikat poslovne odličnosti Business Professional Certificate britanskega gospodarskega združenja za IT, telekomunikacije in elektroniko, Intellect, dokazuje visoko strokovnost in zavezanost k vsesplošni kakovosti poslovnih procesov v podjetju.

Intellectov certifikat poslovne odličnosti Business Professional Certificate je prevzel Warren Hawkins, direktor britanskega podjetja ISL Online UK.

"Delo ekipe ISL Online priznavamo kot visoko kakovostno in jim z največjim veseljem podeljujemo nagrado poslovne odličnosti Business Professional Certificate. Vsi upoštevani procesi dosegajo naše zahtevne standarde, obenem pa sta nas navdušila njihova zagnanost in prizadevnost pri iskanju priložnosti za nenehno izpopolnjevanje," je dejal G. John Higgins, generalni direktor Intellecta.

Intellectov certifikat poslovne odličnosti Business Professional Certificate so ustvarili izkušeni strokovnjaki iz IT panoge, ki že razvijajo in delijo nasvete dobre prakse, obenem so pa stremijo k izboljševanju svojih standardov in negovanju ugleda IT panoge. Certifikat zato služi kot zagotovilo strokovnega odnosa podjetja strankam, ki iščejo dobavitelje, zavezane k doseganju visokih standardov.

Warren Hawkins, direktor britanskega podjetja ISL Online UK, je povedal: "V čast nam je, da smo si prislužili priznanje kot je Intellectov certifikat poslovne odličnosti Business Professional Certificate, ki je odraz pozitivnega delovnega okolja in nagrada za zavzemanje za najvišje standarde kakovosti pri razvijanju programske opreme za delo in podporo na daljavo, ki omogoča bolj učinkovito podporo strank."

Shemo certifikata sestavlja deset področij:

Politika informacijske varnosti, načrt neprekinjenega poslovanja, projektno vodenje, pregled predlogov, odnos do strank, družbena odgovornost podjetij, človeški viri, reference strank, poklicna odgovornost in možnost deponiranja (escrow).

O ISL Online

ISL Online, izdelek inovativnega podjetja XLAB d.o.o, je paket štirih programskih rešitev za dostop in nadzor oddaljenega namizja, spletni pogovor v živo in video konference. Programska orodja ISL Online omogočajo enostavno in varno povezovanje naprav preko interneta po celem svetu ter delujejo na Windows, Linux, Mac in tabličnih računalnikih ter pametnih telefonih. Po svetu storitve ISL Online uporablja več kot 120.000 poslovnih uporabnikov, kot so Konica Minolta, IBM in Telekom Slovenije, ki letno ustvarijo več kot 5 milijonov sej.