O-STA

Preprost in uporaben mobilni telefon Panasonic KX-TU301

Ljubljana, 21. september 2011 - Mobitelova ponudba predstavlja svojevrstno novost, preprost GSM-mobitel Panasonic KX-TU301, po videzu zelo podoben stacionarnim telefonom Panasonic. Ta s premišljenim oblikovanjem in tehnološkimi rešitvami omogoča enostavno in zanesljivo uporabniško izkušnjo, zato je nadvse primeren tudi za starejše uporabnike. V akcijski ponudbi Mobitel je na voljo že za 1 evro.

Mobilni telefon Panasonic KX-TU301 je zasnovan na platformi Panasonic stacionarnih telefonov, za katere sta značilni ergonomska in uporabniška dovršenost, z njim pa je meja med mobilnim in stacionarnim svetom še bolj zabrisana. Oblikovno namreč povsem spominja na brezžični stacionarni telefon, vendar je vanj vstavljena SIM-kartica za uporabo mobilnih storitev. Proizvajalec pa je pri zasnovi mobilnega telefona Panasonic KX-TU301 posebno pozornost namenil uporabnikom, ki so sodobnih tehnologij nevešči. Tako je na voljo več posebej razvitih funkcijskih rešitev, ki uporabo še olajšajo.

Kompakten dizajn omogoča čvrst oprijem, velike in ergonomsko oblikovane tipke, hitro in zanesljivo

izbiro posameznih tipk ter enostavno rokovanje s telefonom. K slednjemu prispeva tudi osvetljena tipkovnica, s katero je prepoznavanje znakov na tipkah še lažje. Barvni TFT-zaslon nudi velike številke, razločne ikone in jasen kontrast, kar omogoča dobro viden izpis na zaslonu, uporabnikom pa so v pomoč tudi enostavna navigacija in meniji. Za zanesljivo izbiro želene možnosti med drugim poskrbi govorna potrditev ukazov (voice confirmed dialing), kar je dobrodošla pomoč vsem, ki slabše vidijo.

Za enostavno klicanje poskrbi t. i. SOS-tipka, s pritiskom nanjo lahko uporabniki samodejno vzpostavijo klic ali pošljejo sporočilo SMS na vnaprej določeno številko. Pri tem lahko uporabnik prednastavi do 5 telefonskih številk. Poleg tega je na voljo možnost govora tako prek slušalke kot prek zvočnika, ki omogoča prostoročno telefoniranje.

Še posebej priročna lastnost mobilnega telefona Panasonic KX-TU301 je možnost poljubne nastavitve frekvence slišnosti slušalke, namenjeno predvsem uporabnikom, ki imajo težave s sluhom, možna pa je tudi uporaba s slušnim aparatom. Poleg tega ni skrbi, da bi klic spregledali, saj Panasonic KX-TU301 nanj opozori ne le z zvonjenjem temveč tudi vibriranjem in utripanjem. Za nemoten počitek zato poskrbi nočni način delovanja, ki ob določeni uri izklopi zvonjenje.

Panasonic KX-TU301 odlikuje še več dodatnih uporabnih lastnosti, kot je odporno ohišje, ki telefon zaščiti, če ta slučajno pade na tla, opomnik za rojstne dneve in pomembna opravila, LED-svetilka ter možnost uporabe dveh načinov polnjenja - s klasičnim polnilcem ali posebnim dodatnim polnilcem, ki je hkrati tudi namizni podstavek.

Mobilni telefon Panasonic KX-TU301 v črni barvi je uporabnikom že na voljo v Mobitelovi ponudbi, po izjemno ugodni akcijski ceni 1 evro, v okviru splošne akcije z vezavo za 24 mesecev, ali 29 evrov v okviru splošne akcije z vezavo za 12 mesecev.

Več informacij na www.telekom.si in www.mobitel.si.

-###-