O-STA

Mobitel in Samsung ponovno podprla združenje Europa Donna

Ljubljana, 29. september 2011 - Mobitel in Samsung sta tudi letos podprla humanitarno organizacijo Europa Donna pri zbiranju sredstev za pomoč bolnicam z rakom dojk. S posebno akcijsko ponudbo bosta združenju skupaj namenila 10 evrov za vsak prodani mobilni telefon Samsung Galaxy Fit različice "Pink Ribbon", v ekskluzivni količini.

Mobitel in Samsung sta se tudi letos pridružila humanitarni akciji Slovenskega združenja za boj proti raku dojk z namenom zbiranja sredstev za pomoč bolnicam, ki so prebolele raka in se znašle v hudi stiski. V okviru sedaj že tradicionalne akcije sta pripravila posebno različico sodobnega mobitela Samsung Galaxy Fit "Pink Ribbon". Privlačen mobitel z zaslonom na dotik omogoča hitri dostop do e-pošte, svetovnega spleta in družabnih omrežij, uporabo multimedijskih vsebin, vključno z Mobilno TV, ter zanesljivo povezljivost prek različnih mobilnih tehnologij. S privlačnim oblikovanjem in elegantnim etuijem je ravno pravi za vsako torbico.

Mobitel Samsung Galaxy Fit "Pink Ribbon" bo z jutrišnjim dnem v omejeni količini ekskluzivno na voljo v Mobitelovi ponudbi, in sicer v akcijski ponudbi s storitvijo Mobilni internet 100 MB Premium že od 1 evra dalje. Mobitel in Samsung bosta organizaciji Europa Donna za vsak prodani mobilni telefon Samsung Galaxy Fit "Pink Ribbon" skupaj namenila 10 evrov.


V organizaciji Europa Donna so podpore Samsunga in Mobitela veseli. Mojca Senčar, predsednica Slovenskega združenja za boj proti raku dojk Europa Donna: "V Europi Donni z akcijo Pink Ribbon prispevamo k osveščanju o raku dojk in spodbujamo k zdravemu načinu življenja, hkrati pa zbiramo sredstva za pomoč bolnicam z rakom dojk. Mobitel in Samsung s svojo podporo bistveno prispevata k uspehu akcije."

Več informacij o Mobitelovi ponudbi je na voljo na spletnih mestih www.mobitel.si in www.telekom.si.

-###-

Dodatne informacije:

Darinka Pavlič Kamien, Služba za korporativno komuniciranje, Telekom Slovenije, d. d., tel. 01/234 19 68, e-pošta: pr@telekom.si;

Boštjan Kralj, Kraft & Werk PR, d. o. o., tel. 02/330 56 00, e-pošta: bostjan.kralj@kraft-werk.si;
Ada Goriup, Europa Donna, Slovensko združenje za boj proti raku dojk, tel. 031/616 616, e-pošta: europadonna@europadonna-zdruzenje.si