O-STA

Več kot 160 zamisli za sodobno oblikovano ptičjo hišico Gorenjske banke

Kranj, 17. oktobra - Od preteklega petka dalje si vsak, ki ga to zanima, na spletni strani Gorenjske banke lahko ogleda predloge za sodobno oblikovano ptičjo hišico. Na natečaj, ki ga je v ta namen avgusta letos razpisala Gorenjska banka, se je odzvalo kar 145 ustvarjalcev, ki so Gorenjsko banko presenetili z več kot 160 zamislimi za ptičjo hišico.

Vsak posamezni predlog je zlasti z vidika ustrezanja razpisnim pogojem v minulih dneh strokovna komisija že pregledala, Gorenjska banka pa je na tej osnovi pripravila njihovo digitalno razstavo, ki si jo je mogoče ogledati tako na spletni strani kot na Facebook-strani Gorenjske banke.

Odziv je bil osupljiv, tako med mladimi kot med dobro uveljavljenimi ustvarjalci, in konkurenca zanimivih ptičjih hišic je huda. Zmagovalno hišico bo seveda izbrala strokovna komisija, na njeno oceno pa lahko prek ocenjevanja na Facebook-strani vpliva tudi širša javnost.

Priložnost, da svoj glas oddajo najbolj priljubljeni hišici, imajo uporabniki Facebooka do 28. oktobra 2011. Njihovo mnenje bo pri svoji presoji upoštevala tudi strokovna komisija, ki bo tri zmagovalne predloge izbrala do 2. novembra 2011.

Gorenjska banka se vsem sodelujočim avtorjem še enkrat iskreno zahvaljuje za čas in ustvarjalno energijo, ki so ji jo namenili. Hvaležne jim bodo seveda tudi ptice, ki se bodo v zmagovalno ptičjo hišico lahko naselile že letošnjo zimo.

Projekt Ptičje hišice na spletni strani: www.gbkr.si/pticjehisice

Facebook stran Gorenjske banke: http://www.facebook.com/gorenjskabanka

Facebook stran aplikacije: http://apps.facebook.com/pticjehisice/

O razpisu in razpisni pogoji: http://www.gbkr.si/o-gorenjski-banki/razpis/