O-STA

Vabilo na novinarsko konferenco, ki bo govorila o delu in načrtih združenja ETNO

Spoštovani,

od 19. do 21. oktobra v Sloveniji gostimo zasedanje 40. generalne skupščine ETNO (European Telecommnunications Network Operators), združenja štiridesetih prvotnih, nacionalnih evropskih telekomunikacijskih operaterjev. V Telekomu Slovenije kot gostitelju si dogodek štejemo v veliko čast in privilegij. Srečanja ETNO se udeležuje okrog sedemdeset gostov iz več kot tridesetih držav.

Ob tej priložnosti vas vabimo na novinarsko konferenco, na kateri vam bodo o delu in načrtih združenja ETNO spregovorili predsednik izvršilnega odbora Luigi Gambardella, predsednik letošnje skupščine mag. Robert Erzin in vršilec dolžnosti direktorja Thierry Dieu ter predsednik uprave Telekoma Slovenije Ivica Kranjčević. Novinarska konferenca bo jutri, v četrtek, 20. oktobra, ob 11.20 v Modri dvorani Hotela Union v Ljubljani, Miklošičeva 1 (vhod Union Executive). Novinarska konferenca bo v delu potekala v angleškem jeziku, po potrebi bomo zagotovili sprotni prevod.

Že danes pa vas vabimo tudi na sedmi ETNO forum z naslovom "Na poti k enotnemu trgu za pravno urejene internetne vsebine", ki bo v petek, 21. oktobra, od 9.30. do 13.00 v Beli dvorani Hotela Union. Tema je vsekakor zelo aktualna za današnji čas.

Prosimo vas, da udeležbo zanesljivo potrdite s povratno elektronsko pošto ali po telefonu 01 234 1422 oziroma 041 680 699.

Vljudno vabljeni!

Darinka Pavlič Kamien

Vodja/Head
Služba za korporativno komuniciranje

Corporate Communications

T: 01 234 1968, www.telekom.si

M: * 386 (0) 41 769 360