O-STA

Kaj mladim prinašajo izredne Volitve'11?!

Mestni mladinski svet Maribor in Zavod PIP ob podpori projekta Akivendržavljan.si, prirejata predstavitev programov in soočanje predstavnikov strank, ki bo 29. 11. ob 20h v prostorih MMSM na Trgu revolucije 9 v Mariboru.

Mlade nas zanima kaj nam bodo kandidati predstavili. Kakšni so njihovih programi in kaj kanijo storiti zato, da se socialno-družbeni položaj mladih izboljša. Ali je ukinitev različnih agencij in uradov, med drugim tudi Urada RS za mladino res pravilna odločitev in kakšne bodo posledice za mlade posameznike, mladinske organizacije ter druge nevladne organizacije, ki se ukvarjajo z mladimi?

K sodelovanju smo povabili vseh 19 predstavnikov strank, ki se potegujejo za vstop v parlament in delujejo na območju Mestne občine Maribor.

Vabimo vse mlade, mladinske organizacije, organizacije, ki delujejo za mlade, ostale nevladnike in tiste, ki si želimo konkretnih odgovorov, da se nam pridružite na predstavitvi kandidatov za poslance v državnem zboru in kandidatom zastavite vprašanja, ki vas tarejo.

Vprašanja, ki jih želite zastaviti udeležencem soočenja nam lahko posredujete tudi na e-naslov: pip@zavodpip.si

Konkretna vprašanja, zahtevajo konkretne odgovore!