O-STA

Telekomov center Citypark vabi na promocijo TV-programa Minimax na SiOL TV

Ljubljana, 2. december 2011 - V soboto, 3. decembra, bo Telekomov center v Cityparku v Ljubljani v okviru promocije TV-programa Minimax na SiOL TV pripravil različne aktivnosti za otroke. Tako bodo med 10. in 18. uro potekale različne delavnice, otroci pa se bodo lahko tudi fotografirali s priljubljenimi Minimax junaki Mini, Maxom, Muca-Mico in Kuža-Medvedkom ter simpatičnima likoma Telekoma Slovenije, Lois in Xobi.

V soboto, 3. decembra 2011, bo v Telekomovem centru Citypark v Ljubljani potekala promocija TV-programa Minimax na SiOL TV. Ob tej priložnosti bodo v omenjenem centru med 10. in 18. uro za otroke organizirane najrazličnejše otroške delavnice in aktivnosti. Tako bodo otroci lahko napisali pisma Miklavžu, Božičku in Dedku Mrazu, izdelovali okraske za novoletno jelko, barvali pobarvanke in počeli še marsikaj zabavnega ter kreativnega. Med drugim se bodo lahko tudi fotografirali z Minimax junaki Mini, Maxom, Muca-Mico in Kuža-Medvedkom, pridružila pa se jim bosta tudi simpatična lika dobrodelne akcije Telekoma Slovenije Lois in Xobi.

TV-program Minimax na SiOL TV

Telekom Slovenije je v sodelovanju z družbo Chello Central Europe otroški program Minimax uvedel prvi v Sloveniji. Minimax je prvi tematski otroški TV-program v srednji Evropi, ki predvaja izključno visoko kakovostne, priljubljene in nenasilne, otrokom prijazne vsebine. Minimax na SiOL TV pa je v celoti v slovenščino sinhroniziran program, namenjen otrokom med drugim in štirinajstim letom starosti. Med najbolj priljubljene zvezde programa Minimax, ki so znane po celem svetu, sodijo Tomaž in prijatelji, Mojster Miha, Fifi in Cvetličniki, Artur, Bibi in Tina ter številni drugi.

-###-