O-STA

Red (X-mas) Party z Davidom Guetta in drugimi nastopajočimi bo Ljubljano popeljal v prihajajoče novo leto. Itak!

Itakovci na Red (X-mas) Party po Itak norih cenah

Ljubljana, 5. december 2011 - V Areni Stožice v Ljubljani bo 15. decembra 2011 pravi prednovoletni žur. Na koncertu elektronske glasbe bodo nastopili sami priznani DJ-ji z glavno zvezdo elektronske glasbene scene Davidom Guetta na čelu. Mobitelovi Itak uporabniki pa lahko vstopnice za ta nepozabni glasbeni dogodek kupijo po Itak norih cenah.

V četrtek, 15. decembra 2011, ob 21:00 bo v ljubljanski Areni Stožice koncert elektronske glasbe Red (X-mas) Party. Obiskovalcem bo ponudil trendovsko, metropolitansko, živahno in nepozabno glasbeno izkušnjo, s premišljenim izborom elektronskega glasbenega žanra. Nastopili bodo David Guetta, Afrojack, Steve Edwards, Sunnery James & Ryan Marchiano in Jaz Von D.

Pri tem bo Itak svojim zvestim naročnikom in najbolj zagretim žurerjem skupno ponudil nekaj
vstopnic po Itak nori ceni. In sicer je na voljo omejeno število vstopnic za parter po ceni 25 €, za zeleni ring - tribuna po 15 € ter za rdeči ring - tribuna po 9,90 € (naveden cene vključujejo DDV in veljajo za posamezno vstopnico). Za nakup vstopnice po Itak nori ceni je treba predložiti SMS-sporočilo z enkratno prevzemno kodo, ki so ga Itak naročniki v prejeli preteklih dneh. Z njim oz. s prevzemno kodo lahko vsak Itak uporabnik po Itak nori ceni kupi 1 vstopnico v izbrani kategoriji.

Prodaja Itak vstopnic po Itak nori ceni bo potekala 6. in 7. 12. 2011 od 8. do 18. ure, izključno v Telekomovem centru Ajdovščina v Ljubljani. Blagajna, na kateri bo možen nakup vstopnic za Red (X-mas) Party, bo posebej označena.

Dodatne informacije v zvezi s prodajo vstopnic za Red (X-mas) Party po Itak norih cenah za Itak naročnike so na voljo na www.telekom.si in na Itak Facebook strani.