O-STA

SAOP miniMAX z novimi uporabniškimi paketi poenostavlja in znižuje ceno e-računovodstva

SAOP je s prilagoditvijo uporabniških paketov za spletni program miniMAX strankam računovodskih servisov ter podjetjem z lastnim računovodstvom znižal stroške poslovnega informacijskega sistema. Računovodski servisi bodo tako s pomočjo miniMAX-a svojim strankam ponudili še bolj ugodne in udobne storitve e-računovodstva.

ŠEMPETER PRI GORICI, 22. december 2011 - Podjetje SAOP, vodilni proizvajalec poslovnih programov za podjetja in javne ustanove, je ponudilo novo različico spletnega programa za vodenje poslovanja mikro in majhnih podjetij miniMAX. Ta, poleg izpopolnjenih poslovnih funkcionalnosti, prinaša še bolj pregledno in uporabnikom prilagojeno obračunavanje mesečne uporabnine.

Novi uporabniški paketi so namreč oblikovani glede na obseg uporabe in tipične funkcionalnosti, ki jih za učinkovito poslovanje potrebujejo majhna podjetja, ter zaradi cenovne dostopnosti spodbujajo razvoj in uporabo storitev e-računovodstva.

Podjetja naročajo e-računovodstvo pri svojem računovodji

Novi modeli uporabnine spletnega programa miniMAX prinašajo bistveno pocenitev funkcionalnosti za s.p. ter mikro in majhna podjetja, ki koristijo storitve računovodskih servisov.

"S 50-odstotno pocenitvijo osnovnega podjetniškega paketa smo dosegli, da cena informacijske podpore e-računovodstvu za stranke računovodskih servisov enostavno ni več problem," je povedal Sandi Boršo, direktor prodaje in marketinga v SAOP.

Organizacijam, ki koristijo storitve računovodskih servisov, so namenjeni paketi miniMAX POSLOVANJE, z mesečno uporabnino že od 15 EUR + DDV. Uporabniki jih lahko naročijo kar pri svojem računovodskem servisu, ki jim bo mesečno uporabnino obračunal na računu za svoje storitve.

"Novi model obračunavanja z nižjimi cenami za osnovne podjetniške funkcionalnosti spodbuja računovodske servise in njihove stranke, da preidejo na elektronsko poslovanje, s čimer si dodatno znižajo stroške in povečajo ažurnost poslovnih podatkov," je poudarila Tina Vilfan, vodja blagovne znamke miniMAX v SAOP.

Paket miniMAX POSLOVANJE se lahko naroči tudi neposredno pri SAOP, pri čemer uporabniki sami dodelijo dostop do svojih podatkov računovodji ali finančnemu svetovalcu, ki ga izberejo iz nabora uporabnikov miniMAX-a z licencami miniMAX MAKSI RAČUNOVODSTVO.

Še en korak bližje potrebam podjetnikov

Spletni poslovni računovodski program miniMAX se je v Sloveniji že uveljavil kot vodilna rešitev za e-računovodstvo, v podjetju pa zaznavajo tudi hitro povečevanje uporabnikov iz vrst podjetij z lastnim računovodstvom.

"V SAOP smo se zavezali razvoju prilagojenih poslovnih rešitev, ki sledijo uporabniškim zahtevam. Zato smo oblikovali poseben paket, ki podjetjem z lastnim računovodstvom še poceni informacijski sistem ter jim omogoča enostavno in cenovno ugodno povečevanje števila uporabnikov," je razložil Boršo.

Takšnim podjetjem je sedaj na voljo uporabniški paket miniMAX MINI RAČUNOVODSTVO, ki je v primerjavi z dosedanjo ponudbo cenejši za 20 odstotkov oziroma jim za enako ceno omogoča 2 sočasna uporabnika. Osnovna mesečna uporabnina tega paketa s polnimi funkcionalnostmi namreč znaša 40 EUR + DDV za enega sočasnega uporabnika, vsak dodatni uporabnik pa stane mesečno 10 EUR + DDV.

V SAOP že sprejemajo naročila za spremembo uporabniških paketov, pri čemer bo novi cenik stopil v veljavo s 1. januarjem 2012.

Razliko med starimi in novimi paketi ter primer uporabe v podjetju je SAOP predstavil na tej povezavi: http://www.minimax.si/Portals/_Rainbow/Documents/miniMAX-paketi-december-2011.pdf

Novi cenik, ki bo veljal s 1. 1. 2012: http://www.minimax.si/Portals/_Rainbow/Documents/mM-cenik-01012012.pdf

-Konec sporočila-

Dodatne informacije

Logotipi SAOP, fotografije, vsebinski članki... http://www.saop.si/site/o_podjetju_za_novinarje/413/za_novinarje.aspx

Peter Krkoč, Vodja marketinga in odnosov z javnostjo

SAOP d.o.o.
Cesta Goriške fronte 46
5290 Šempeter pri Gorici

M: 031 604 851
E: peter.krkoc@saop.si
F: 05 / 393 81 36
S: www.saop.si