O-STA

Mobilnik Mobitel Ena sedaj tudi v Mobipaketu

Ljubljana, 1. februar - Mobitel tokrat omogoča cenovno ugoden nakup mobilnega telefona Mobitel Ena v Mobipaketu. Mobilnik Mobitel Ena je zaradi velikih tipk in preglednega zaslona primeren tudi za starejše uporabnike, posebna t. i. SOS-tipka pa omogoča hiter samodejni klic na prednastavljeno številko.

Mobitel predstavlja nov Mobipaket, ki tokrat po ugodni ceni 45 evrov vsebuje priročen in enostaven mobilnik Mobitel Ena z velikimi tipkami in zaslonom, zato je še posebej prijazen starejšim uporabnikom. Za enostavno uporabo pa poskrbi tudi preprost meni z osnovnimi funkcijami. Mobilni telefon Mobitel Ena namreč poleg govornih klicev omogoča še komunikacijo prek kratkih sporočil SMS in varno prostoročno telefoniranje prek vgrajenega zvočnika, hkrati pa je uporaben tudi kot svetilka in budilka. Posebnost Mobitela Ena predstavlja rdeča SOS-tipka na hrbtni strani, s katero lahko uporabniki v nujnih primerih s pritiskom na eno samo tipko samodejno pokličejo na določeno številko brez iskanja v imeniku. Kot številko za klic v sili nastavijo telefonsko številko po lastni presoji, pri čemer je lahko kontaktna oseba družinski član, sorodnik, prijatelj ali zdravnik. Uporabniki lahko torej za SOS-tipko poljubno nastavijo telefonsko številko osebe, na katero bi se po navadi obrnili za pomoč.

Mobitelefon Mobitel Ena je namenjen obstoječim Mobiuporabnikom, ki želijo po ugodni ceni zamenjati svoj mobilni telefon z novim, saj Mobipaket ne vsebuje SIM-kartice. Mobiuporabniki v paketu poleg mobilnika Mobitel Ena kot poseben bonus prejmejo še Mobikartico za 5 evrov.

Več o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.mobitel.si in www.telekom.si.