O-STA

HTC Evo 3D v Mobitelovi ponudbi

Ljubljana, 17. februar - Mobitelova ponudba je z današnjim dnem obogatena z zmogljivim pametnim telefonom HTC Evo 3D. Ta uporabnikom poleg številnih naprednih funkcij omogoča tudi fotografiranje, snemanje videa ter predvajanje vsebin v 3D-tehniki. Mobilnik HTC Evo 3D je v Mobitelovi akcijski ponudbi po nadvse ugodnih cenah na voljo že za 1 evro.

Od petka, 17. 2. 2012, dalje je v Telekomovih centrih v okviru Mobitelove ponudbe na voljo izjemen mobilnik HTC Evo 3D. Pametni telefon HTC Evo 3D je zelo zmogljiv pametni mobilni telefon, ki ga poganja operacijski sistem Android 2.3 v slovenskem jeziku ter omogoča fotografiranje, snemanje videa ter predvajanje vsebin v 3D-tehniki. Na velikem (10,92 cm oz. 4,3-palcev) qHD-zaslonu bodo uporabnike razveselili prepričljivi 3D-učinki, ki jih dopolnjuje stereo prostorski zvok (Stereo Surround Sound).


Mobitel HTC Evo 3D poganja zmogljiv 1,2-gigaherčni dvojedrni procesor Qualcomm® Snapdragon™, ki podpira ne le sijajne 3D-učinke, temveč omogoča tudi hitro in odzivno spletno brskanje, takojšnje zajemanje podob in predvajanje videposnetkov v HD-tehniki (720 p). Pri tem se mobilni telefon ponaša z dvema 5-megatočkovnima kamerama, uporabniki pa enostavno preklapljajo med 2D- in 3D-načinom. Svojim fotografijam lahko z malo kreativnosti dodajo še umetniški pridih s funkcijo Tiltshift Effect, ki selektivno zamegli dele fotografije, fotografije pa lahko zahvaljujoč široki zaslonki f/2.2 brez skrbi posnamejo tudi ob šibki svetlobi. Uporabniki lahko z mobilnikom HTC Evo 3D hitro in enostavno dostopajo do spletnih strani, socialnih omrežij in drugih spletnih vsebin (Facebook, Twitter YouTube ...), prednameščene pa so že aplikacije za Mobitelove storitve Mobilna TV, varnostno kopijo M:Rokovnik in e-pošto Integral ter storitve Google (Maps, Talk in Gmail). Po želji lahko izbirajo tudi med številnimi aplikacijami spletne trgovine Android Market. Za povezljivost poskrbijo tehnologije Bluetooth, GPS, Wi-Fi (WLAN) ter HSDPA in HSUPA.

Pametni telefon HTC Evo 3D je v Mobitelovi ponudbi na voljo po izjemno ugodnih akcijskih cenah. In sicer je v okviru splošne naročniško-prodajne akcije z izbiro NAJNAJ 9 Premium ob vezavi za dve leti na voljo že za 1 evro, v naročniških paketih Super in Mega Povezani za 99 evrov ter za naročnike Opti Povezani in Povezani 55 za 169 evrov. V splošni naročniško-prodajni akciji je cena mobilnika HTC Evo 3D 209 evrov, prav tako ob vezavi za 24 mesecev.

Izbira NAJ NAJ Premium z dodatkom k mesečni naročnini uporabnikom omogoča nakup najbolj zmogljivih pametnih mobitelov po občutno nižji ceni, hkrati pa imajo na voljo tudi možnost uporabe Mobitelovih storitev Mobilna TV in Integral brez doplačila.

Več informacij o ponudbi je objavljenih na www.mobitel.si in www.telekom.si.

###