O-STA

Nagradna igra E-račun z novimi nagrajenci

Ljubljana, 20. februar 2012 - Nagradna igra Telekoma Slovenije E-račun razkriva nagrajence februarskega nagradnega žrebanja. V okviru nagradne igre E-račun sta namreč vsak mesec naključno izžrebana dva nagrajenca, ki prejmeta električno kolo. Tokrat sta srečni nagrajenki Nataša Belšak Šel iz Ptuja in Adela Dautović iz Ljubljane.

V četrtek, 9. februarja 2012, je v poslovnih prostorih družbe Telekoma Slovenije potekalo žrebanje nagradne igre E-račun, s katerim sta bili med vsemi sodelujočimi izžrebani dve nagrajenki, prejemnici električnih koles SACHS, Pedelec BASIC. Vodja Telekomovega centra Ptuj Karmen Mejal Raišp je električno kolo predala nagrajenki Nataši Belšak Šel v petek, 17. februarja. Danes, 20. februarja, pa je v Telekomovem centru Citypark v Ljubljani nagrado v imenu nagrajenke Adele Dautović iz Ljubljane prevzel soprog Miralin Emrić. Nagrado mu je izročila vodja Telekomovega centra Citypark Vesna Petrović Žargi.

Telekom Slovenije želi z nagradno igro E-račun naročnike svojih storitev spodbuditi k uporabi okolju bolj prijaznih e-računov namesto tiskanih. Vsi sodelujoči v nagradni igri tako prejmejo ekološko nakupovalno vrečko, vsak mesec pa sta naključno izžrebana dva nagrajenca, ki prejmeta električno kolo. V nagradni igri E-račun lahko sodelujejo naročniki storitev Mobitel, SiOL in Telekom - fizične osebe, ki do 31. 3. 2012 odpovedo prejemanje tiskanih računov za Telekomove storitve in se naročijo na prejemanje le-teh v e-obliki, in sicer prek e-pošte, ki jo prejmejo na poljuben e-naslov, ali pa neposredno v svojo e-banko.

Prijava v nagradno igro je možna na več načinov: prek obrazca "Vloga za izdajo e-računa za storitve", spletnega obrazca nagradne igre E-račun, objavljenega na www.telekom.si, ali prek sporočila SMS (za naročnike storitev Mobitel), v katerega vpišejo vse potrebne podatke (navodila so na voljo na spletnih straneh Telekoma Slovenije).

V okviru nagradne igre bo skupaj podarjeno 10 električnih koles SACHS, Pedelec BASIC. Naslednje nagradno žrebanje pa bo 8. 3. 2012.

Več informacij o nagradni igri E-račun je skupaj s pogoji in pravili na voljo na www.telekom.si in v Telekomovih centrih.