O-STA

Nagradna igra E-račun zopet nagrajuje

Ljubljana, 22. marca - Nagradna igra Telekoma Slovenije E-račun je marca z električnim kolesom nagradila Simono Bolarič iz Ločice pri Savinji in Matjaža Kotnika iz Podnarta. Zaradi velikega zanimanja uporabnikov je možnost sodelovanja v nagradni igri E-račun podaljšana vse do 31. 5. 2012.

V ponedeljek 19. marca, je vodja Telekomovega centra Kranj Jure Cuderman predal električno kolo nagrajencu Matjažu Kotniku. Danes, 22. marca, pa je vodja Telekomovega centra Celje Simona Šturbej električno kolo izročila še srečni izžrebanki Simoni Bolarič.

Telekom Slovenije z nagradno igro E-račun spodbuja svoje naročnike k uporabi okolju bolj prijaznih e-računov. Vsi sodelujoči v nagradni igri v zahvalo za njihovo okolju prijazno dejanje prejmejo ekološko nakupovalno vrečko, vsak mesec pa sta naključno izžrebana dva nagrajenca, ki prejmeta električno kolo. V okviru nagradne igre bo skupaj podarjeno 10 električnih koles SACHS, Pedelec BASIC. Naslednje nagradno žrebanje bo 11. 4. 2012.

V nagradni igri E-račun lahko sodelujejo naročniki storitev Mobitel, SiOL in Telekom - fizične osebe, ki odpovedo prejemanje tiskanih računov za storitve Telekoma Slovenije in se naročijo na prejemanje le-teh v e-obliki. Prijava v nagradno igro je možna prek obrazca "Vloga za izdajo e-računa za storitve", spletnega obrazca nagradne igre E-račun, objavljenega na www.telekom.si, ali prek sporočila SMS, v katerega vpišejo vse potrebne podatke (slednje velja za naročnike storitev Mobitel). Ker je bila nagradna igra zaradi izjemnega odziva podaljšana, se lahko uporabniki nanjo prijavijo še vse do 31. 5. 2012. Nagrajenci, izbrani v dveh dodatnih žrebanjih, bodo za nagrado prejeli nadvse priročen tablični računalnik Samsung Galaxy tab 10.1.

Več informacij o nagradni igri E-račun je skupaj s pogoji, pravili in navodili na voljo na spletnih straneh Telekoma Slovenije in v Telekomovih centrih.