O-STA

Nočno nakupovanje in Super ugodni dnevi v Telekomovih centrih

Ljubljana, 23. marca - Telekomova centra Citypark in Europark danes zvečer med 20. in 24. uro vabita s posebej ugodno ponudbo, ki bo na voljo v okviru nočnega nakupovanja. V ponedeljek, 26. marca, pa se bodo pričeli Super ugodni dnevi v Telekomovih centrih v Slovenj Gradcu, Velenju, Celju in Trbovljah. Ti bodo vse do sobote, 31. marca, poleg akcijskih ponudb in ugodnosti uporabnikom nudili še posebej ugoden nakup mobilnih in fiksnih telefonov ter dodatne opreme.

Danes, 23. 3. 2012, bo v nakupovalnih središčih Citypark v Ljubljani in Europark v Mariboru potekalo že drugo nočno nakupovanje. Obiskovalcem obeh Telekomovih centrov bodo tako v okviru nočnega nakupovanja od 20:00 do 24:00 zvečer poleg redne ponudbe na voljo dodatne ugodnosti. In sicer bodo lahko s super ugodno ponudbo dveh mobitelov, Nokia C2-01 in Samsung Galaxy Mini, prišli do novega mobilnega telefona po res ugodni ceni - za samo 1 evro! Posebna ponudba obeh mobilnikov velja v času nočnih nakupov ob vezavi za 24 mesecev. Nočni nakupi bodo obiskovalcem ponudili tudi 20-odstotni popust na redno ceno fiksnega ali mobilnega telefona in dodatne opreme v ponudbi Telekoma Slovenije.

V Telekomovih centrih v Slovenj Gradcu, Velenju, Celju in Trbovljah pa bodo od 26. marca in vse do konca meseca potekali Super ugodni dnevi. V okviru le-teh bodo obiskovalci pri nakupu enega izmed naprednih mobilnih telefonov Nokia (Nokia N9, Nokia 500 ali Nokia E52) kot darilo prejeli Bluetooth slušalko Nokia BH-214. Ob sklenitvi naročnine na katerekoli storitve SiOL z vključeno SiOL telefonijo pa prejmejo stacionaren telefon Panasonic DECT KX-TG1611FXR, enostaven in priročen telefon za domačo uporabo. Omenjena ugodnost velja tudi za obstoječe naročnike ob prehodu na storitev SiOL z vključeno SiOL telefonijo. Hkrati lahko izkoristijo še ugodnost 20-odstotnega popusta na redno ceno stacionarnega ali mobilnega telefona ter dodatne opreme.

S Super ugodnimi dnevi v Telekomovih centrih se lahko uporabnikom seznanijo z različnimi telekomunikacijskimi rešitvami, ki omogočajo enostavno in sproščeno komunikacijo, ter hkrati izkoristijo dodatne ugodnosti v ponudbi Telekoma Slovenije, ki so jim pri tem na voljo. Napoved Super ugodnih dni v Telekomovem centru po posameznih krajih je objavljena tudi na www.telekom.si.

Več o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si, www.siol.net in www.mobitel.si.