O-STA

MARIBOR 2012: Vabilo na druženje s predstavniki zavoda MARIBOR 2012

Cenjeni novinarji, spoštovani direktorji in uredniki medijskih hiš!

Sredi januarja smo uspešno začeli Evropsko prestolnico kulture z njeno uradno otvoritvijo v Mariboru, nato pa še v vseh partnerskih mestih. Za nami se je zvrstilo že več sto dogodkov, še več jih prinašajo meseci pred nami.

Radi bi se Vam zahvalili za Vaš prispevek k uspešnemu in izčrpnemu poročanju o pestrem programu tega največjega evropskega kulturnega projekta, ki letos prežema ne samo SV kohezijsko regijo, temveč vso Slovenijo. Po "četrtini" leta je tako čas, da se z Vami srečamo osebno, se Vam zahvalimo za Vaše požrtvovalno delo, hkrati pa tudi priložnost, da Vam v neformalnem in bolj sproščenem vzdušju, kot ga narekuje običajni delovnik, predstavimo Evropsko prestolnico kulture.

Zato Vas 4. aprila 2012 vljudno vabimo na druženje s predstavniki zavoda MARIBOR 2012 - Evropske prestolnice kulture. Želimo si, da bomo ob tej priložnosti lahko izmenjali vtise o prvih treh mesecih prestolovanja evropski kulturi in še izboljšali sodelovanje v prihodnosti.

Vljudno Vas vabimo, da se udeležite srečanja, ki se bo začelo v sredo, 4. aprila 2012, ob 12.30, v Vetrinjskem dvoru, na sedežu zavoda MARIBOR 2012. Več o programu, ki smo ga pripravili za Vas, si lahko preberete v prilogi.

Prosimo Vas, da udeležbo potrdite najkasneje do ponedeljka, 2. aprila 2012, na elektronski naslov: ana.milovanovic@maribor2012.eu ali na telefonski številki: 02/228-12-56 oz. 041 858 391.

Veselimo se srečanja z Vami!

Zavrtimo skupaj!

Generalna direktorica zavoda Programski direktor zavoda

MARIBOR 2012 MARIBOR 2012

Dr. Suzana Žilić Fišer, l.r. Mitja Čander, l.r.