O-STA

Moje afriško sonce

Spoštovani,

v soboto, 14. aprila 2012, vas vabimo v Lutkovno gledališče Ljubljana (Oder pod zvezdami) na dobrodelno prireditev MOJE AFRIŠKO SONCE, kjer bomo zbirali sredstva za gradnjo učilnice na prostem v sirotišnici v Kumasiju (Gana).

Od 10. do 13. ure vas vabimo, da skupaj z otroki obiščete afriško tržnico, na kateri se boste seznanili z različnimi družinami in multikulturnostjo. Lahko boste zaigrali na bobne in kalimbo, izdelovali nakit, si zašili punčko iz blaga, igrali afriški šah Mancala, ter prisluhnili afriškim ljudskim pravljicam, ki jih bodo pripovedovali znani slovenski igralci in pripovedovalci. Z nami bodo tudi Milena Zupančič, Barbara Cerar, Janja Majzelj in drugi.

Ob 20. uri pa skupaj z nami zaplešite ob afriških ritmih in melodijah na koncertu, ki ga bodo za vas pripravili glasbeniki Boštjan Gombač, Igor Leonardi, Jose, Boštjan Gombač, Janja Majzelj, Ana Vipotnik, Janez Dovč, Nino de Gleria, Goran Krmac, Metod Banko, Nino Mureškič, Adi Jakša, Eduardo Raon in Enos Kugler. Ne zamudite priložnosti, da se noro zabavate in z nakupom vstopnice (15 evrov) prispevate k eni konkretni mali zmagi za boljši svet.

Vabijo vas: Sherita, Ruben, Kolja, Ivana, Barbara, Boštjan in Lutkovno gledališče Ljubljana.