O-STA

P&G Prestige: morebitno varnostno tveganje - bel in siv plišast zajec, ki je v okviru velikonočne promocije 2012 priložen dišavam

ŽENEVA - (BUSINESS WIRE) - Družba P&G Prestige (NYSE: PG) je odkrila težavo s kakovostjo sivih in belih plišastih zajcev, ki so jih stranke brezplačno prejele kot darilo ob nakupu nekaterih dišav (Gabriela Sabatini, Avril Lavigne, Naomi Campbell, Replay, Puma, Mexx, Christina Aguilera, Bruno Banani). Napaka v kakovosti lahko predstavlja morebitno varnostno tveganje za majhne otroke. Plišastega zajca odstranite izven dosega otrok.

Kljub temu, da je ta promocijski artikel v skladu z vsemi zadevnimi predpisi, smo v nekaterih primerih odkrili napako v zvezi z varnostjo, ker lahko kovinski del, ki drži obliko ušes, pogleda iz zaščitnega ovoja in predstavlja morebitno varnostno tveganje za otroka. Poleg tega lahko plastično oko predstavlja tveganje za zadušitev. Izvor težave s kakovostjo je bil ugotovljen in izvedeni so bili koraki za ustrezne korektivne ukrepe.

Javnost prostovoljno pozivamo, da kot zaščitni ukrep predmete preventivno odstrani.

Če imate dodatna vprašanja ali ste negotovi, pokličite brezplačno številko:
SLOVENIJA - 080 2822 (9.00-17.00)

Standardi kakovosti in varnosti so naša najpomembnejša prednostna naloga, zato se vam opravičujemo za morebitne nastale nevšečnosti.

Galerija razpoložljivih fotografij/multimedijska galerija: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=50231658&lang=et

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Stiki

Za vprašanje v zvezi z mediji se obrnite SAMO na:
P&G
Zunanji odnosi
Michela Ratti, + 41 79 593 41 43
ali
Gabriele Haessig, +49 172 304 33 94
ali
Angela Lauf, + 41 79 445 24 18

Vir: P&G Prestige