O-STA

Petrolovo poslovno stavbo je zapolnila energija otrok zaposlenih

Ljubljana, 18. april 2012 - Družba Petrol je družini prijazno podjetje. V času stavke javnega sektorja so zaposleni lahko na delovna mesta pripeljali svoje otroke, ki se zabavajo skupaj z animatorji.

Poslovna stavba družbe Petrol je poleg energije za življenje danes preplavljena tudi z otroškim smehom in radostjo. Zaposleni, ki si zaradi stavke javnega sektorja niso mogli drugače zagotoviti varstva svojih otrok, so jih lahko pripeljali na svoja delovna mesta.

Zaposleni v poslovni stavbi so skupaj s Kadrovskim področjem pripravili program animacije za otroke, ki vključuje tako likovno ustvarjanje za Petrolovo akcijo Otroci odraslim, kot tudi ustvarjanje z različnimi didaktičnimi pripomočki in celo spoznavanje neobičajnih hišnih ljubljenčkov. Poskrbljeno je tudi za prehrano otrok, ki je v skladu z normativi v vzgojno-izobraževalnih institucijah.

Nekaj deset otrok je prišel pozdravit tudi predsednik uprave družbe Petrol mag. Tomaž Berločnik, ki je ob tem povedal: "Petrol je družini prijazno podjetje, zato smo z organizacijo varstva priskočili na pomoč staršem, ki si drugače niso mogli zagotoviti varstva za njihove otroke. Prepričan sem, da smo se vsi v poslovni hiši nalezli otroškosti, ki nam bo dala ustvarjalni naboj za naslednje delovne dni."

V okviru projekta Družini prijazno podjetje so v Petrolu predvideli tudi ukrep, ki omogoča, da smejo zaposleni v izrednih primerih otroke pripeljati na delo, kjer delovni proces to omogoča.