O-STA

XLAB bo svoje rešitve predstavil na sejmih v Ameriki in Veliki Britaniji

19.4.2012. XLAB bo svojo programsko opremo ISL Online za delo na daljavo predstavil na dveh pomembnih dogodkih v Ameriki in Evropi, ki se letos odvijata istočasno, od 24. do 27. aprila.

SDI, Service Desk & IT Support Show, UK, 24. - 25. april, stojnica 324

Na vodilnem britanskem sejmu, ki pozornost namenja novim in inovativnim rešitvam na področju podpore IT, bo XLAB predstavil svoje rešitve ISL Online, ki omogočajo zanesljivo,varno ter enostavno tehnično podporo na daljavo. "Računamo na obisk vodij IT oddelkov, tem želimo predstaviti prednosti naše programske opreme, ki prispeva k znižanju stroškov tehnične podpore in zvišuje mobilnost tehnične ekipe,"razlaga Warren Hawkins, direktor ISL Online Ltd, XLABove britanske podružnice.

Če se boste odločili za obisk dogodka, XLAB svetuje, da se prijavite na spletu in pridobite brezplačno vstopnico ter se izognete gneči na prvi dan sejma.

SDI se bo odvijal od 24. do 25. aprila v Londonu, na sejemskem prostoru Earls Court. XLAB se bo predstavljal na stojnici 324.

HDI, Help Desk Institute Conference & Expo, US, 24. - 27. april, razstavni prostor 517

XLAB se letos na konferenco HDI v Ameriko odpravlja že drugič, tokrat v družbi podjetja ArtiSol. Podjetji skupaj ponujata tehnološko dovršeno tristopenjsko help desk storitev, ki združuje pametnega virtualnega asistenta, spletni pogovor z živim operaterjem in nadzor računalnika na daljavo. HDI je ključni dogodek, kjer se vsako leto zberejo vodilni strokovnjaki in ponudniki s področja podpore strankam (help desk). Posledično dogodek obišče veliko število zaposlenih na področju help deska, ki iščejo nove in boljše rešitve za svoja podjetja. "Obiskovalcem konference se bomo predstavili s tehnološko dovršenostjo in cenovno dostopnostjo naše celovite ponudbe, predvsem pa HDI vidimo tudi kot srečanje z drugimi vodilnimi proizvajalci in priložnost za dogovore za integracije med našimi rešitvami," svoje namene opiše Mitja Vavpotič, svetovalec pri podjetju XLAB.

HDI konferenca bo letos potekala od 24. do 27. aprila v Orlandu na Floridi. XLABov razstavni prostor ima številko 517.

Vstop na dogodek je prost. Brezplačno vstopnico si lahko obiskovalci zagotovijo s prijavo na spletu. Kot razstavljalec XLAB lahko omogoči 100$ popusta tistim, ki bi se želeli udeležiti konference na HDI in prisluhniti vodilnim mednarodnim strokovnjakom IT področja. Za promocijsko kodo lahko pišete na sales@islonline.com.

XLAB bo podaril novi iPad

Na HDI bo XLAB enemu od obiskovalcev njihove stojnice podaril novi iPad. Novi iPad bo vključeval tudi enoletno naročnino ISL Online in aplikacijo ISL Light za iOS, ki omogoča enostaven oddaljen dostop in nadzor računalnika z iPada ali iPhona.

Oba dogodka ponujata odlično priložnost za iskanje najboljših rešitev na področju podpore strankam in druženje s strokovnjaki s tega področja.