O-STA

Gorenjska banka v Domači vasi

Te dni se je s postavitvijo bankomata Nakupovalnemu središču Domača vas v Kranju pridružila tudi Gorenjska banka. Ker v centru, ki združuje prodajalce slovenskih domačih izdelkov in pridelkov stranke zaenkrat lahko plačujejo le z gotovino, je bančni avtomat še kako dobrodošla novost.

Gorenjska banka mrežo bankomatov širi predvsem po gorenjski regiji in jih ima v tem trenutku nameščenih že 59. Omenjeni bankomat je obiskovalcem Domače vasi na voljo v obratovalnem času nakupovalnega centra, torej med tednom od 8.00 do 19. ure ter ob sobotah med 8. in 13. uro. "Odzvali smo se na pobudo družinskega podjetja, ki upravlja z vse bolj priljubljenim nakupovalnim središčem v Kranju. Kartično poslovanje v Domači vasi zaenkrat še ni mogoče. Bankomat pri roki je tako za obiskovalce kot prodajalce torej še toliko bolj pomemben, ˝ je ob začetku obratovanja bankomata povedal Primož Tavčar, ki v Sektorju poslov z občani Gorenjske banke skrbi za bankomatsko mrežo.

Uporabniki bodo na bankomatu lahko opravljali osnovne bankomatske storitve: dvig gotovine, vpogled v stanje na računu s karticami Maestro in MasterCard ter nakup predplačniških vrednostnih GSM kartic slovenskih mobilnih operaterjev.

Medijsko središče Gorenjske banke: http://www.gbkr.si/medijsko-sredisce/kontakt-67/