O-STA

SPATIALinfo bo Globe Telecom opremil z geoprostorsko FMS rešitvijo za upravljanje z omrežjem

19. april, 2012 16:25 UTC

ENGLEWOOD, Colorado, ZDA -(BUSINESS WIRE)- SPATIALinfo bo s svojimi proizvodi v sklopu spatialSUITE Globe Telecom opremil z geoprostorskim sistemom za upravljanje s podatki FMS, ki bo izboljšal kvaliteto njihovih zapisov podatkov o fizični mreži. To bo izboljšalo učinkovitost delovanja, skrajšalo čas za popravilo z integracijo s procesi zagotavljanja servisa in zmanjšalo število izpadov omrežja z integracijo z njihovimi obstoječimi sistemi upravljanja OSS. SpatialSUITE hitro postaja vodilna izbira za upravljanje s fizičnim premoženjem ponudnikov storitev, SPATIALinfove rešitve pa za bolj učinkovito razporejanje svojih optičnih, bakrenih in HFC omrežij uporablja več kot petdeset (50) podjetij po celotnem svetu.

"Globeova izbira SPATIALinfo za svojega dobavitelja rešitev za upravljanje s fizičnim delom omrežja je nadaljnji dokaz, da naš sklop proizvodov spatialSUITE hitro postaja vodilna platforma na tem področju," je dejal Don Wadas, izvršni podpredsednik SPATIALinfo za prodajo in trženje. "Ponosni smo, da je Globe naša stranka, ko hitro širimo naš vpliv med svetovnimi ponudniki storitev."

Robert Tan, glavni tehnični svetovalec pri Globe Telecomu pa je dejal: "Projekt se strateško ujema z Globe Telecomovimi OSS načrti, ki bodo omogočili nadaljnjo usmerjanje naših aktivnosti in izkoriščanje geoprostorkih informacij. FMS nam bo omogočil beleženje, načrtovanje in izvedbo širjenja našega optičnega omrežja z nižjimi stroški prek preoblikovanja naših trenutnih inženirskih procesov v avtomatizirano rešitev, ki bo na koncu koristila našim strankam."

SPATIALinfo bo pri izpeljavi projekta sodeloval s partnerjema Ark One in Apex CoVantage.

O SPATIALinfo

SPATIALinfo izdeluje programske rešitve, ki omogočajo ponudnikom komunikacijskih storitev načrtovanje, zasnovo, izgradnjo in vzdrževanje fizične omrežne infrastrukture. Popolnoma integriran sklop spatialSUITE omogoča strokovnjakom enostavno načrtovanje, modeliranje in upravljanje zapletenih optičnih, bakrenih in koaksialnih omrežij ter celotnemu podjetju dostop do pravočasnih in natančnih informacij o omrežju. Z rastočim številom strank in močnimi komercialnimi povezavami je SPATIALinfo postal mednarodno vodilno podjetje za dobavo serijskih programskih rešitev, ki imajo dokazano dobičkonosnost.

O Globe Telecom

Globe Telecom je vodilno telekomunikacijsko podjetje na Filipinih, ki za potrebe potrošnikov in podjetij skrbi s celotnim sklopom proizvodov, vključno z mobilno in fiksno telefonijo, širokopasovnimi rešitvami, podatkovnimi povezavami, internetom in upravljanimi uslugami. Glavna lastnika sta Ayala Corporation in Singapore Telecom, ki sta priznana voditelja v industriji v državi in celotni regiji. Za več informacij obiščite www.globe.com.ph. Spremljate nas lahko tudi na Twitterju: http://twitter.com/talk2Globe in Facebooku: http://facebook.com/GlobePH.

Kontakti

SPATIALinfo

Amber Colby, 720-873-6880 x118

amber.colby@spatialinfo.com

Vir: SPATIALinfo

Originalno sporočilo za javnost si lahko ogledate na:

http://www.businesswire.com/news/home/20120419006402/en