O-STA

Christian Louboutin in Batallure Beauty najavila kozmetično partnerstvo

NEW YORK - (BUISINESS WIRE) - Christian Louboutin SA in Batallure Beauty, LLC sta danes naznanila, da bosta ustanovila skupno podjetje Christian Louboutin Beauté. Novoustanovljeno podjetje, s katerim se bo Christian Louboutin prvič poskusil v lepotni industriji, bo razvijalo in tržilo luksuzne kozmetične izdelke vseh vrst po vsem svetu.

"Zelo se veselimo sodelovanja s Christrianom Louboutinom in prenosa njegove svetovno znane ustvarjalne vizije v svet razkošnih lepotnih izdelkov," je povedala Robin Burns, direktorica in soustanoviteljica Batallure Beautyja. "Par čevljev Christiana Louboutina žensko popolnoma spremeni in Christian bo to svojo sposobnost ženskam ponudil še s svojimi kozmetičnimi izdelki."

"Pred dvajsetimi leti sem začel nekaj, za kar sem mislil, da bo le pustolovščina, a se je razvilo v podjetje. Ta pustolovščina v svet lepote je naravno nadaljevanje poti za nekoga kot sem jaz, ki ženskam rad dajem moč; ustvarjanje lepote se zdi pravi korak," je dodal Christian Louboutin.

"Christian Louboutin razume, kako ženske želijo videti same sebe - kot modne, privlačne in lepe," je dodal Sam Ghusson, predsednik in izvršni direktor Batallure Beauty. "Veselimo se partnerstva s Christianom Louboutinom in razvijanja Christian Louboutin Beauté v pomembno podjetje."

"Batallure je bil naravna odločitev za naše partnerstvo. Ne le, da imata Robin in Sam prvovrstne izkušnje v kozmetični industriji, še pomembneje je, da imamo iste vrednote in svetovno vizijo za znamko," je dejal Alexis Mourot, glavni in operativni direktor podjetja Christian Louboutin.

Prvi izdelki Christian Louboutin Beauté naj bi prišli na police konec leta 2013.

O Christian Louboutin, S.A.

Podjetje, ki ga je leta 1991 ustanovil Christian Loubutin s prvo trgovino na Rue Jean-Jacques Rousseau v Parizu, se je razvilo v razkošno znamko, znano po vsem svetu, ki jo definirajo njena kapricioznost, slog in inovativnost. Ikoničen rdeč podplat naredi čevlje Christiana Louboutina - tako ženske kot moške - edinstvene in prepoznavne. Christian Louboutin je umetnik, oblikovalec in zabavljač, ki ga navdihujejo svetovi kulture, plesnih predstav, eksotičnih potovanj in narave. Te njegove strasti vplivajo na njegov zelo edinstven izdelek, njegove trgovine in sodelovanje z drugimi. G. Louboutin je bil kar tri leta v vrhu letnega indeksa statusa luksuznih znamk Luxury Instituta, ki raziskuje potrošniške navade bogatih, in njegovi čevlji so bili razglašeni za "Najbolj prestižne ženske čevlje"; nedavno pa ga je Time Magazine uvrstil tudi med "100 modnih ikon vseh časov". Čevlji in torbice Christiana Louboutina so zelo iskani, naprodaj pa so izključno v butikih Christian Louboutin in v najbolj prestižnih blagovnicah ter specializiranih trgovinah po svetu ter v lastnem internetnem butiku za Evropo in Severno Ameriko.

Ob uspehu in povpraševanju, ki jima ni para, je podjetje pred kratkim v Parizu odprlo prvi butik z moškimi čevlji, ki mu bosta še letos sledila še butika v New Yorku in Londonu.

O Batallure Beauty, LLC

Batallure Beauty, ki sta ga leta 2006 ustanovila Robin Burns in Sam Ghusson, je znamka in podjetje, ki se ukvarja z razvojem drugih podjetij ter ustvarja nenavadne znamke v kozmetiki in privlačne nakupovalne izkušnje v trgovinah izbranih strank, kot so Abercrombie & Fitch, Express, Give Back Brands, Macy's, Marchesa, Sephora in Splendid. S svojim znanjem in izkušnjami je Batallure Beauty prisoten na svetovnih trgih in prodajnih kanalih. Robin Burns je direktorica in soustanoviteljica. Ga. Burns je bila predsednica in izvršna direktorica Calvin Klein Cosmetics, Estēe Lauder in Victoria's Secret Beauty. Sam Ghusson je predsednik, direktor in soustanovitelj. G. Ghussona je strokovnjak na področju vodenja, nabave in izdelave. Bil je na izvršnih položajih v upravi nabavne verige pri Calvin Klein Cosmetics, Elizabeth Arden, Victoria's Secret Beauty, Bath & Body Works in Gryphon Development. Christian Louboutin Beauté je novo strateško partnerstvo in dodatek v njunem portfelju.

Kontakti

Christian Louboutin S.A.

Anne Muhlethaler, (+44) 0207 553 9860

direktorica globalnih komunikacij

ali

Stiki z javnostjo: S in J Amerika

Priya Mohindra, 212-279-7365

ali

Stiki z javnostjo: VB, Avtralija, Irska, Indija, Bližnji vzhod, Rusija, Skandinavija in JV Azija

Rachel Brandrick, (+44) 207 553 9860

ali

Stiki z javnostjo: Francija in južna Evropa, Azija, Japonska

Colette Lacoste, (+33) 142 36 85 56

Vir: Christian Louboutin, S.A. & Batallure Beauty, LLC

Posreduje Business Wire

To sporočilo za javnost si lahko ogledate na:

http://www.businesswire.com/news/home/20120511005049/en