O-STA

Obvestilo o dogodku PLATA 2012

Datum: 18.5.2012

Spoštovani,

Obveščamo vas, da Četrtni mladinski center Zalog - Čamac, ki deluje v okviru Javnega zavoda Mladi zmaji - Center za kakovostno preživljanje prostega časa otrok in mladih (katerega ustanovitelj je Mestna občina Ljubljana), v sodelovanju z Društvom DIH in Zavodom Enostavno prijatelji, v nedeljo 27.5. med 10. in 19. uro na igrišču OŠ Zalog v Zalogu prireja tradicionalno, družabno - rekreativno prireditev PLATA 2012 - Z nogometom proti diskriminaciji.

Mladi se bodo pomerili na turnirju v malem nogometu, na turnirju v metanju trojk, svojo kreativnost bodo lahko sprostili na številnih ustvarjalnih delavnicah (velikanska slikarska delavnica; izdelava navijaških pripomočkov in krilc ter dresov; izdelava svetovnih znamenitosti in mlinov iz lesa). Dogodek bo popestril srečelov in šaljive igre (pikado, met težke krogle, napihovanje mehurčkov). V okviru kotička "Eko živim, za zdravje skrbim" bomo poudarili pomen zdrave prehrane, skupaj s kulturnim društvom C3 bomo predstavili projekt Zalograd, v okviru katerega poteka prenova šolskega igrišča Plata. Mladi se bodo lahko z mojstri iz Skike Slovenija preizkusili v športni atrakciji skike-u in pod budnim očesom trenerjev Baseball kluba Zajčki, tudi v simulaciji baseballa.

Dogodek Plata 2012 - Z nogometom proti diskriminaciji, s katerim bo Četrtni mladinski center Zalog obeležil peto obletnico delovanja, je namenjen utrjevanju prijateljskih vezi, krepitvi fair play-a in kot pove že ime - sprejemanju drugačnosti predvsem pri mladih.

Za dodatne informacije o samem dogodku se lahko obrnete na Marka Taljana (GSM: 051 659 024) ali na Doris Novak (GSM: 051 659 023), oziroma pišete na: info@mladizmaji.si .