O-STA

Super ugodni dnevi v Telekomovih centrih na Primorskem

Ljubljana, 18. maja - Obiskovalcem Telekomovih centrov v Postojni, Novi Gorici, Kopru in Luciji bo od 21. do 26. 5. 2012 uporabnikom na voljo posebna ponudba, ki jo zagotavljajo Super ugodni dnevi v Telekomovih centrih. Tako bodo lahko poleg siceršnje akcijske ponudbe kot dodatno ugodnost izkoristili še možnost posebej ugodnega nakupa mobilnih in fiksnih telefonov ter dodatne opreme ali se odločili za nakup oz. porabo storitev, ki jim prinašajo uporabno darilo.

V ponedeljek, 21. 5. 2012, se bodo v Postojni, Novi Gorici, Kopru in Luciji pričeli Super ugodni dnevi v Telekomovih centrih. Vse do sobote, 26. maja, bodo obiskovalcem Telekomovih centrov v omenjenih krajih nudili dodatne ugodnosti, s katerimi bo uporaba sodobnih telekomunikacij še bolj enostavna in cenovno dostopna.

Tako bodo ob nakupu enega izmed mobilnih telefonov znamke Nokia (Nokia N9, Nokia 500 ali Nokia C5 5MP) kot darilo prejeli še Bluetooth slušalko Nokia BH-214. Če se bodo odločili za sklenitev naročnine na katerekoli storitve SiOL z vključeno SiOL telefonijo, pa bodo za darilo prejeli stacionarni telefon Panasonic DECT KX-TG1611FXR, enostaven in priročen telefon za vso družino, kar velja tudi za obstoječe naročnike ob prehodu na storitev SiOL z vključeno SiOL telefonijo. Hkrati bodo lahko vsi obiskovalci v okviru Super ugodnih dni v Telekomovih centrih izkoristili še poseben 20-odstotni popust pri nakupu stacionarnega ali mobilnega telefona ter dodatne opreme v redni ponudbi.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si, www.siol.net in www.mobitel.si. Napoved Super ugodnih dni v Telekomovih centrih po posameznih krajih je objavljena na www.telekom.si.

###