O-STA

Nova Mobipaketa in bonus pri polnjenju Mobiračuna z Moneto

Ljubljana, 22. maja - Telekom Slovenije je predplačniško ponudbo Mobi obogatil z dvema novima Mobipaketoma in posebnim bonusom. Nova Mobipaketa nudita mobilna telefona Nokia C2-05 in Samsung E2121B po ugodnih cenah in brez vezave. Hkrati vsi Mobiuporabniki ob polnjenju Mobiračuna z Moneto prejmejo dodaten bonus v višini od 5 do 20 odstotkov, odvisno od vrednosti polnitve.

Telekom Slovenije v okviru ponudbe Mobitel predstavlja dva nova Mobipaketa, ki omogočata cenovno ugoden nakup priročnega mobilnega telefona Nokia C2-05 ali Samsung E2121B brez vezave ali stroška mesečne naročnine.

Nokia C2-05 je kompakten drsni mobitel, ki omogoča prejemanje posodobitev s Facebooka in Twitterja, uporabniki lahko svoje fotografije delijo z drugimi, poslušajo glasbo prek MP3-predvajalnika in se zabavajo z različnimi multimedijskimi vsebinami. Seveda lahko prejemajo tudi e-pošto in druga sporočila prek povezave EDGE ali svoj mobilnik povežejo z drugimi napravami prek Bluetooth-a. Hkrati lahko na svoj mobilni telefon prenesejo igre in številne druge aplikacije iz Nokia Trgovine. Mobitel Nokia C2-05 je v Mobitelovi ponudbi na voljo v modri, roza in sivi barvi za 69 evrov.

Glasbeni mobitel Samsung E2121B ima VGA-kamero in snemalnik videa ter omogoča povezljivost Bluetooth, poslušanje in snemanje FM-radia (tudi brez priključenih slušalk). Z njim lahko uporabniki pošljejo SOS-sporočilo, nudi pa tudi rešitev pri stiski s prostorom za hranjenje podatkov, saj ima razširljiv pomnilnik z MicroSD-kartico. Mobilni telefon Samsung E2121B lahko v Mobipaketu izberejo v črni barvi ali rdeče-črni barvni različici za samo 49 evrov.

Mobipaketa Nokia C2-05 in Samsung E2121B poleg mobilnega telefona vključujeta SIM-kartico z že naloženim dobroimetjem na Mobiračunu v višini 10 evrov, slušalke za prostoročno telefoniranje in promocijsko darilo - čistilec zaslona.

Vsem Mobiuporabnikom, tako novim kot obstoječim, pa je na voljo tudi poseben bonus, ki ga prejmejo pri polnjenju Mobiračuna z Moneto. Vsakič, ko se Mobiračun napolni prek storitve Moneta, prejmejo dodatno dobroimetje v višini do 20 odstotkov vrednosti opravljene polnitve. Tako pri polnjenju Mobiračuna za 5 evrov prejmejo bonus v višini 5 odstotkov, za 10 evrov bonus v višini 10 odstotkov ter za 20 evrov bonus v višini 20 odstotkov. Na ta način se jim dobroimetje za uporabo storitev Mobi pri vsaki polnitvi z Moneto vsakič še poveča, skladno z zneskom polnitve Mobiračuna - višji je znesek polnitve, višji je tudi bonus, ki ga prejmejo. Polnjenje z Moneto je na voljo vsem Mobitelovim uporabnikom, ki imajo vključeno storitev Moneta: tudi Mobiuporabnikom, z vključeno storitvijo Moneta: Mobi Moneta ali Mobi Žepnina.

Več informacij o ponudbi Mobi je na voljo na www.mobitel.si in www.telekom.si.