O-STA

Telekom Slovenije bo Samsung Galaxy S III ponudil med prvimi na svetu

Ljubljana, 28. maj 2012

SPOROČILO ZA MEDIJE

Ljubljana, 28. maja - Težko pričakovani pametni mobilnik Samsung Galaxy S III bo Telekom Slovenije skupaj s prvimi operaterji na svetu predstavil v torek, 29. maja, ob 19:01, ob svetovnem istočasnem pričetku prodaje. V Telekomovem centru v Cityparku bo v ta namen potekal poseben dogodek, ki se ga bosta udeležila tudi vrhunska slovenska športnika Filip Flisar in Blaža Klemenčič. Na omenjenem dogodku bo na voljo omejena količina mobitelov Samsung Galaxy S III v beli barvi, redna prodaja pa se bo pričela v sredo, 30. maja, v Telekomovih centrih po vsej Sloveniji. V okviru Mobitelove akcijske ponudbe za naročniške pakete Povezani z izbiro NAJNAJ 23 Premium že za 1 evro.

Telekom Slovenije bo kot vodilni slovenski operater pričakovani mobitel Samsung Galaxy S III predstavil ob svetovnem pričetku prodaje in bo eden izmed peščice operaterjev, ki ga bodo svojim uporabnikom na različnih koncih sveta ponudili istočasno. Pričetek prodaje mobitela Samsung Galaxy S III v Mobitelovi ponudbi bo pospremil poseben dogodek, ki bo v torek, 29. maja, v Telekomovem centru Citypark v Ljubljani, s pričetkom ob 19:01. Udeležila se ga bosta tudi Filip Flisar, smučar prostega sloga v disciplini smučarski kros, in Blaža Klemenčič, gorska kolesarka.

Na samem dogodku bodo največji tehnološki navdušenci dobili enkratno priložnost, da v Telekomovem centru Citypark kupijo želeni mobilnik še pred redno prodajo, ki se bo v Telekomovih centrih pričela v sredo, 30. 5. Prvih sto kupcev mobitela Samsung Galaxy S III bo pri tem prejelo še posebno darilo, unikatno majico Samsung Galaxy S III. Povpraševanje po omenjenem mobilniku na svetovnem trgu pa je že sedaj zelo veliko, zato smo na Telekomu Sloveniji še posebej ponosni, da smo s svojo prodornostjo in inovativno ponudbo uspeli postati del svetovnega pričetka prodaje, vendar največjim navdušencem iz previdnosti svetujemo, da se čim prej postavijo v vrsto in si zagotovijo nakup že v prvih dneh prodaje.

Pametni telefon Samsung Galaxy S III z zaslonom na dotik prinaša povsem nov koncept pametnega telefona. Ponaša se namreč z dodatno inteligenco, ki olajša vsakodnevna opravila, saj je ustvarjen z mislijo na ljudi, ki ga bodo uporabljali, in naravo, ki je bila vir navdiha. Deluje na operacijskem sistemu Android 4.0 Ice Cream Sandwich z izboljšano uporabnostjo in enostavnostjo, ki omogoča še bolj intuitivno upravljanje z mobilnikom. Mobitel Samsung Galaxy S III namreč prepoznava glas uporabnika ter razume in se odziva na kretnje samodejno, hkrati pa mu omogoča, da svoje trenutke takoj in na preprost način deli z drugimi, saj predstavlja povsem nov način interakcije med napravo in uporabnikom. Mobitel Samsung Galaxy S III je v ta namen opremljen s številnimi inovativnimi funkcijami, ki zagotavljajo povsem novo uporabniško izkušnjo.

Z inovativno funkcijo "Smart Stay" mobilnik Samsung Galaxy S III prek posebne kamere prepozna posamezna opravila in se odziva skladno z njimi. "S Voice" je napredni jezikovni uporabniški vmesnik, prek katerega aparat posluša glas in se odziva na besede, omogoča iskanje informacij ter osnovno komunikacijo med aparatom in uporabnikom, s tem pa odpira tudi možnosti za izjemne dodatne možnosti upravljanja aparata in ukazov. S funkcijo "Direct Call" se samodejno vzpostavi klic na številko, na katero je uporabnik pisal sporočilo SMS in se vmes raje odločil za glasovni klic, medtem ko bo funkcija "Smart Alert" shranila prezrta sporočila ali klice, vaš mobilnik pa vas bo z vibriranjem obvestil o stanju zamujenih stikov, ko uporabnik zopet vzame mobilnik v roke. Zaradi nove funkcije "S Beam", ki predstavlja nadgradnjo Androidove™ funkcije Beam, pa lahko v zgolj treh minutah prenese datoteko, velikosti 1 GB. Po svoji zmogljivosti je izjemna tudi kamera, ločljivosti 8 milijonov slikovnih točk, ki ima zaslonko brez časovnega zamika, s katero je fotografiranje premikajočih se predmetov nadvse enostavno. Funkcija "Burst Shot" nemudoma zajame dvajset zaporednih slik, funkcija "Best Photo" za vas izbere najboljšo izmed osmih posnetih fotografij. Izboljšana osvetlitev ozadja pa pripomore k manjši zamegljenosti fotografij zaradi tresljajev oz. premikov aparata tudi v primeru slabe osvetlitve.

Mobilnik Samsung Galaxy S III bo v Mobitelovi akcijski ponudbi na voljo že za 1 evro, in sicer v okviru ponudbe za naročniške pakete Povezani z Izbiro NAJNAJ 23 Premium, ki uporabnikom prinaša še uporabo Mobilne TV in Integrala brez doplačila. Izbira NAJNAJ Premium je namenjena predvsem naprednim uporabnikom, saj jim z dodatkom k mesečni naročnini omogoča nakup najbolj zmogljivih pametnih mobitelov po občutno nižji ceni. Akcijska ponudba velja ob vezavi za 24 mesecev.

Več informacij o ponudbi Mobitel bo na voljo na www.mobitel.si in www.telekom.si ter drugih spletnih objavah družbe Telekom Slovenije. Mobitel Samsung Galaxy S III bo v modri barvi na voljo v prvi polovici junija.

###