O-STA

Uspešna predstavitev mobitela Samsung Galaxy S III

Ljubljana, 30. maja - Telekom Slovenije je včeraj, 29. maja, ob 19:01 pričel s prodaja težko pričakovanega pametnega telefona Samsung Galaxy S III, ki ga je ponudil skupaj s prvimi operaterji na svetu. V Telekomovem centru v Cityparku je v ta namen potekal poseben dogodek, ki je privabil številne obiskovalce. Ob tej priložnosti je bila na voljo omejena količina mobitelov Samsung Galaxy S III v beli barvi, ki je zaradi velikega zanimanja pošla v le nekaj urah.

V Telekomovem centru Citypark se je včeraj, 29. maja, ob 19:01 pričela prodaja pametnega telefona Samsung Galaxy S III v okviru Mobitelove ponudbe. Telekom Slovenije je ta nadvse zaželen mobitel ponudil skupaj s prvimi operaterji ob istočasnem svetovnem pričetku prodaje. Dogodek je bil deležen veliko zanimanja, udeležila pa sta se ga tudi vrhunska slovenska športnika, smučar prostega sloga v disciplini smučarski kros Filip Flisar in gorska kolesarka Blaža Klemenčič.

Zbrano množico sta skupaj z Darinko Pavlič Kamien, vodjo Službe za korporativno komuniciranje v Telekomu Slovenije, nagovorila Tomo Štuflek, direktor sektorja za prodajo Telekoma Slovenije, in Bernard Purkart, vodja prodaje Samsung za Slovenijo, ki je predstavil zmožnosti mobitela Samsung Galaxy S III.

Na včerajšnjem dogodku je Tomo Štuflek ob pričetku prodaje pozdravil prvega kupca mobilnika Samsung Galaxy S III, z današnjim dnem pa se pričenja redna prodaja v Telekomovih centrih. V okviru Mobitelove akcijske ponudbe za naročniške pakete Povezani z izbiro NAJNAJ 23 Premium že za 1 evro, ob vezavi za 24 mesecev. Izbira NAJNAJ Premium uporabnikom z dodatkom k mesečni naročnini omogoča nakup najbolj zmogljivih pametnih mobitelov po občutno nižji akcijski ceni. Zaradi izjemnega zanimanja za mobilnik Samsung Galaxy S III tako na domačem kot svetovnem trgu v Telekomu Slovenije uporabnikom priporočamo, da čim prej obiščejo Telekomov center in si zagotovijo trenutno najbolj zaželeni mobitel.

Več informacij o ponudbi Mobitel je na voljo na www.mobitel.si in www.telekom.si ter drugih spletnih objavah družbe Telekom Slovenije.