O-STA

Prve zaloge mobitela Samsung Galaxy S III že pošle

Ljubljana, 31. maja - Telekom Slovenije uporabnike obvešča, da so prve zaloge nadvse iskanega mobilnika Samsung Galaxy S III v Mobitelovi ponudbi že pošle. Nove količine bodo na voljo že v nekaj tednih, vendar proizvajalec težko sledi povpraševanju, zato uporabnikom svetujemo, da si čim prej zagotovijo nakup želenega mobilnika.

Telekom Slovenije je v Mobitelovi ponudbi v istočasnem svetovnem pričetku prodaje predstavil pametni telefon Samsung Galaxy S III, najbolj želeni pametni telefon v letošnjem letu. Povpraševanje uporabnikov na svetovnem trgu je bilo po pričakovanjih izjemno in proizvajalec mu le težko sledi. Tako so prve zaloge mobilnika Samsung Galaxy S III v Mobitelovi ponudbi že pošle, v Telekomu Slovenije pa si prizadevajo, da bi bil mobitel uporabnikom zopet na voljo v čim krajšem možnem času. Nove količine so že naročene in bodo v prodaji predvidoma v drugi polovici junija, saj so zaradi pričakovanega velikega zanimanja že vnaprej načrtovali in naročili redne zaloge za sprotno prodajo. Vendar so zaloge posameznih dobav omejene, zato pri operaterju uporabnikom svetujejo, da vsakih nekaj dni preverijo dobave v najbližjem Telekomovem centru. Mobitel Samsung Galaxy S III v modri barvi pa bo Telekom Slovenije ponudil čim prej, po zagotovilih proizvajalca že v drugi polovici junija.

Mobilnik Samsung Galaxy S III je v Mobitelovi akcijski ponudbi na voljo že za 1 evro, in sicer v okviru ponudbe za naročniške pakete Povezani z Izbiro NAJNAJ 23 Premium, ob vezavi za 24 mesecev. Izbira NAJNAJ Premium z dodatkom k mesečni naročnini uporabnikom omogoča nakup najbolj zmogljivih pametnih mobitelov po občutno nižji ceni ter uporabo storitev Mobilna TV in Integral brez doplačila.

Več informacij o ponudbi Mobitel je na voljo na www.mobitel.si in www.telekom.si ter drugih spletnih objavah družbe Telekom Slovenije.