O-STA

Na Stari grad Celje prihaja odlična hrvaška retro pop skupina Jinx

Celje, 20. julij 2012

Koncert, ki ga ne smete zamuditi

Celje, 20. julij 2012, Na Starem gradu Celje bodo v petek, 27. julija 2012 ob 20.30 nastopili člani hrvaške skupine Jinx. Cena vstopnice v predprodaji: 12 EUR in na dan koncerta 15 EUR. Predprodaja in prodaja vstopnic na TIC Celje, Krekov trg 3, tel.: 03 42 87 936, 03 49 25 081, e-pošta:tic@celje.si, prodajna mesta Eventima po Sloveniji ter eno uro pred koncertom na Starem gradu Celje. V primeru slabega vremena bo koncert v Celjskem domu. Koncert se uvršča v programsko ponudbo Poletja v Celju, knežjem mestu 2012. Projekt Poletje v Celju, knežjem mestu 2012 je omogočila Mestna občina Celje. Medijska pokrovitelja: Radio Antena Štajerska (ekskluzivni pokrovitelj v radijskem mediju) ter Novi Tednik (ekskluzivni pokrovitelj v tiskanem mediju). Ekskluzivni pokrovitelj v spletnem mediju: Celje. Info ter Kozjansko. Info. Pokrovitelji: Elektro Turnšek, Zavarovalnica Adriatic, Zavarovalnica Triglav, Elektro Celje, Elektro Celje Energija, Banka Celje, Petre šotori - hale - odri d.o.o., Mika Dom d. o.o., Geodetski zavod Celje, EMO Orodjarna d.o.o. Več info na www.celeia.info. K obisku vabi tudi Facebook portal Stari grad Celje kjer lahko obiskovalci zadenejo brezplačno karto za obisk koncertov in predstav na Starem gradu Celje.

Vaše cenjene akreditacije pričakujemo do vključno četrtka, 26. julija 2012 do 12.00 na naslov:tic@celje.si. Pri akreditaciji navedite ime in priimek ter medijsko hišo. Pri vstopu na Stari grad Celje (v primeru slabega vremena Celjski dom) se oglasite pri blagajni, kjer bo zavedena vaša akreditacija, ter se legitimirajte z ustreznim dokumentom.

Hrvaška retro pop skupina Jinx je bila ustanovljena leta 1993. Gre za skupino, ki je zadela v pravem trenutku s pravo kombinacijo. Vedno bolj nostalgični glasbi sedemdesetih so glasbeniki dodali le kanček pridiha sodobnosti in s tem osvojili srca mnogih.

V obdobju od svoje ustanovitve do danes je skupina izdala šest albumov s katerimi si je dodobra utrdila domovanje na glasbeni sceni in pridobila ogromno oboževalcev. Veliko navdušenje med poslušalci je požel leta 2001 izdani album Avantura počinje. A leto 2001 je bilo tudi leto, ko so člani skupine za nekaj časa nepričakovano zapustili glasbeno sceno in se nanjo vrnili šele leta 2007 in sicer z novim albumom Na Zapadu. Njihov zadnji, šesti album, nosi naslov Diksilend, njegov producent pa je Coco Mosquito. Album je bil leta 2011 na Hrvaškem nagrajen tudi s Porinom (pop album leta in najboljša izvedba skupine z vokalom).

Prilagamo tudi fotomaterial

Fotografija je iz arhiva skupine

Več info: Jerneja Kolar, Referentka za stike z javnostmi in promocijo, tel.: 03 42 87 941, e-pošta:novice.zavodceleia@celje.si.