O-STA

Na Stari grad Celje prihaja novomeška zasedba DAN D

Celje, 1. avgust 2012

Koncert skupine, ki je poznana po prvinski koncertni energiji in pristnem stiku s publiko

Celje, 1. avgust 2012, Na Stari grad Celje prihaja v petek, 10. avgusta ob 20.30 novomeška skupina Dan D. Člani skupine, ki je poznana po prvinski koncertni energiji in pristnem stiku s publiko, obljubljajo nepozaben glasbeni dogodek. Več o skupini na www.dan-d.net. Cena vstopnice: 12 EUR v predprodaji in 15 EUR na dan dogodka. Vstopnice so na prodaj na TIC Celje, Krekov trg 3, tel.: 03 42 87 936, 03 49 25 081, e-pošta:tic@celje.si ter na prodajnih mestih Eventima po Sloveniji. Koncert se uvršča v programsko ponudbo Poletja v Celju, knežjem mestu 2012. V primeru slabega vremena bo koncert v Celjskem domu. Projekt Poletje v Celju, knežjem mestu 2012 je omogočila Mestna občina Celje. Medijska pokrovitelja: Radio Antena Štajerska (ekskluzivni pokrovitelj v radijskem mediju) ter Novi Tednik (ekskluzivni pokrovitelj v tiskanem mediju). Ekskluzivni pokrovitelj v spletnem mediju: Celje. Info ter Kozjansko. Info. Pokrovitelji: Elektro Turnšek, Zavarovalnica Adriatic, Zavarovalnica Triglav, Elektro Celje, Elektro Celje Energija, Banka Celje, Petre šotori - hale - odri d.o.o., Mika Dom d. o.o., Geodetski zavod Celje, EMO Orodjarna d.o.o. Več info na www.celeia.info. K obisku vabi tudi Facebook portal Stari grad Celje kjer lahko obiskovalci zadenejo brezplačno karto za obisk koncertov in predstav na Starem gradu Celje.

Vaše cenjene akreditacije pričakujemo do vključno četrtka, 9. avgusta 2012 do 12.00 na naslov:tic@celje.si. Pri akreditaciji navedite ime in priimek ter medijsko hišo. Pri vstopu na Stari grad Celje (v primeru slabega vremena Celjski dom) se oglasite pri blagajni, kjer bo zavedena vaša akreditacija, ter se legitimirajte z ustreznim dokumentom.

Zadnja leta izjemno aktivna novomeška zasedba Dan D, se je po zasluženem premoru vrnila tudi na koncertne odre, na svoji turneji po Sloveniji pa se bo ustavila tudi v Celju. Od leta 2009, ko so izdali kar štiri albume (zadnjega studijskega 'Ure letenja za ekstravagantne ptice', ponatisa danes že kultnih 'Igra' in 'Ko hodiš nad oblaki', ter koncertnega 'Dan 202' v dvojni zvočno-slikovni izdaji), ga skorajda ni bilo koncertnega odra, kjer ne bi navduševali s prepoznavnim liričnim rockom. Med najbolj opaznimi so bili zagotovo: dvakrat razprodane Križanke s Simfoniki RTV Slovenija, ogrevanje pred The Killersi na hipodromu Stožice, edinstvena in neponovljiva promocija ponatisa dveh starejših albumov v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma, slavnostna otvoritev EPK Maribor, ter koncertiranje na praktično vseh glasbenih festivalih po Sloveniji.

Prilagamo tudi fotomaterial

Na fotografiji člani zasedbe Dan D

Avtor fotografije: Edit

Več info: Snežana Gabrovec, Referentka za prireditve, tel.: 03 42 87 932, e-pošta:snezana.gabrovec@celje.si