O-STA

Na obisku v Sloveniji dva predstavnika indijske filmske industrije iz Bollywooda

Datum: 7. avgust 2012

Danes, 7. avgusta 2012, sta na obisk in ogled Slovenije pripotovala dva predstavnika iz znamenitega indijskega Bollywooda. V štirih dneh si bosta ogledala domala celo Slovenijo in njene bisere, od Ljubljane, preko Logarske doline, Pirana, Bled, Bohinja, Kranjske Gore, Mozirja, Celja ter zanje najbolj zanimivi Triglavski narodni park. Namen obiska predstavnikov iz Indije je ogled in izbira primernih lokacij za snemanje filma, ki bo potekalo od 31.8. do 4.9.2012 v Sloveniji; takrat bo iz indijskega Bollywooda pripotovala, velika, 45-članska ekipa filmskih snemalcev, producentov in igralcev.

V sredo 8. avgusta pa se bosta predstavnika indijske filmske industrije udeležila sprejema, ki ga v Mestni hiši prireja ljubljanski župan Zoran Jankovič. Hkrati pa se bosta sestala tudi z indijskim veleposlanikom v Sloveniji Nj. eksc. g. Jayakar Jeromenom.

Obisk indijskih producentov iz Bollywooda pripravlja in koordinira RTA Regijska tiskovna agencija iz Domžal v organizaciji Katarine Karlovšek.

4 dnevni obisk indijskih producentov je rezultat letošnjega praznovanje slovenskega dneva državnosti in obeležite 20. obletnice prijateljskih odnosov med Indijo in Slovenijo.

Kontakt:

Katarina Karlovšek

gsm 051 364 333

e-pošta: katarina@rta.si