O-STA

Kulturno umetniško društvo Jožeta Karlovška v sodelovanju s Knjižnico Domžale vabita na Kako v teh časih do zaposlitve preko hobija in ideje?

Spoštovani,

Kulturno umetniško društvo Jožeta Karlovška v sodelovanju s Knjižnico Domžale ponovno vabi na brezplačno delavnico, v izvedbi Florence Marije Bratuž, ki bo v soboto, 29. septembra ob 10. uri v Knjižnici Domžale z naslovom: Kako v teh časih do zaposlitve preko hobija in ideje?

Sponzor brezplačnih delavnic je RTA, Regijska tiskovna agencija.

Ko razmišljate o svoji poklicni usmeritvi, morate pomisliti na vsa svoja znanja, sposobnosti. Stvari, ki jih počnejo radi ljudje, na splošno namenjajo premalo pozornosti in pozabljajo, da je hobi v resnici zanimanje. Zanimanje za nekaj, kar radi počnete, v čemer uživate je vaša priložnost, ker se vam prav tu velikokrat rojevajo ideje. Hobi in ideje lahko spremenite v poslovno idejo. Vendar je poslovna ideja šele začetek ustvarjalnega procesa, ki bo izoblikoval izdelek ali storitev. Ideje in zamisli se uresničijo, če rešujemo nek problem kupcu in zadovoljujejo potrebe kupca. Na predavanju boste izvedeli kako priti do notranje motivacije, da boste z hobijem in idejo tudi zaslužili denar. Ker je konec časov, ko nam je podjetje za lojalnost nudilo varno službo, moramo vajeti vzeti v svoje roke. Evropa je tu ! Ko enkrat dojamete bistvo novih okoliščin, boste ugotovili, da jih lahko obvladujete le tako, da si nenehno prizadevate za svojo osebno rast.

Naredite prvi korak!

PREDAVATELJICA: Florence Maria Bratuž je po naravi do konca odprt in pozitivni motivator. Njeno predavanje zaznamuje izjemna energija, ki človeka dobesedno prevzame in takoj motivira v pozitivne spremembe. Posebnost njenih delavnic je, da so prednostno naravnane k notranji motivaciji, torej aktivno vzpodbujajo udeležence k spremembam njihovega razmišljanja in delovanja in zato se tudi takoj spremeni vsakdanje življenje udeležencev. Flora je izredno pozitivna in karizmatična. Svoje znanje in izkušnje prenaša na učinkovit način, saj govori na podlagi lastnih izkušenj in je živ dokaz, da je teorija lahko tudi praksa. Svoje znanje je izpopolnjevala s stalnim izobraževanjem tako doma kot v tujini.